Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii

HP E0X95AA

Accesorii retelistica HP Intel Ethernet I210-T1 GbE NIC, Prin cablu, PCI-E, Ethernet, 10/100/1000BaseT(X), IEEE 802.3az

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

Descriere HP E0X95AA

HP Intel Ethernet I210-T1 GbE NIC. Tehnologia de conectare: Prin cablu, Interfaţă gazdă: PCI-E, Interfaţă: Ethernet. Rata de transfer de date (max): 1000 Mbit/s. Tehnologia cablării: 10/100/1000BaseT(X), Ethernet LAN rată de transfer de date: 10,100,1000 Mbit/s, Reţea standard: IEEE 802.3az. Lărgime: 65 milimetri, Adâncime: 55 milimetri, Înălţime: 20 milimetri

Bucuraţi-vă de reţeaua Gigabit Ethernet care este concepută pentru performanţe optime, cu gândul la protecţia mediului. Obţineţi suport Audio Video Bridging (AVB) şi management energetic eficient într-un adaptor Gigabit Ethernet PCI-Express cu un sigur port şi cu conţinut redus de halogeni[1].

• Sincronizaţi, înregistraţi în buffer şi în coadă conţinutul transmis, pentru a răspunde cerinţelor de comunicare în cel mai scurt timp cu tehnologia Audio Video Bridging (AVB).

• Obţineţi protecţie prin Error Correcting Memory (memorie de corectare a erorilor) (ECC) şi fiabilitate îmbunătăţită a datelor prin cele patru cozi de transmitere şi patru de recepţionare, care gestionează pachetele şi reduc latenţa pentru a optimiza performanţa de procesare multi-core.

• Reduceţi consumul de energie al conexiunii Ethernet cu o placă de reţea care respectă standardul IEEE802.3az de eficienţă energetică Ethernet, trecând într-o stare de inactivitate cu consum redus atunci când nu este utilizată.



Specificații tehnice HP E0X95AA

Tehnologia de conectare Prin cablu
Intern Da
Interfaţă gazdă PCI-E
Interfaţă Ethernet
Ethernet LAN (RJ-45) cantitatea de porturi 1
Lărgime 65 milimetri
Adâncime 55 milimetri
Înălţime 20 milimetri
Rata de transfer de date (max) 1000 Mbit/s
Ethernet / conexiune LAN Da
Tehnologia cablării 10/100/1000BaseT(X)
Ethernet LAN rată de transfer de date 10,100,1000 Mbit/s
Reţea standard IEEE 802.3az
Sisteme de operare Windows suportate Da

* Specificațiile tehnice si descrierile pot fi modificate fără preaviz de către producător.