Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Testati gratuit Office 365 Enterprise E3

Office 365 răspunde tuturor nevoilor dvs. de fiabilitate și securitate
15 May 2017
  Business Essentials Business Business Premium Enterprise E1 Pro Plus Enterprise E3
000  LEI 000  LEI 000  LEI 000  LEI 000  LEI 000  LEI
000  LEI 000  LEI 000  LEI 000  LEI 000  LEI 000  LEI
Vrei sa cumperi?
Vrei sa incerci? Testateaza Testateaza Testateaza Testateaza Testateaza Testateaza
Aplicații Office instalate, complete Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher și OneNote pe un număr de până la 5 computere PC sau Mac skype
Număr maxim de utilizatori 300 300 300 Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Office pe tablete și telefoane pentru o experiență Office completă, instalată pe un număr de până la 5 tablete și 5 telefoane
Versiuni online de Office, inclusiv Word, Excel și PowerPoint
Stocarea și partajarea fișierelor cu 1 TB de spațiu de stocare/utilizator
E-mail de clasă business, calendar și persoane de contact, cu un inbox de 50 GB
Întâlniri online nelimitate, mesagerie instant și conferințe video HD. Include Lync App
Site intranet pentru echipele dvs., cu setări de securitate ce se pot particulariza
Rețea socială de corporație, pentru a ajuta angajații să colaboreze între departamente și locații
Portal video de corporație, pentru încărcarea și partajarea clipurilor video corporative în firmă
Căutare și descoperire personalizate în Office 365 utilizând Office Graph
Gestionarea aplicațiilor la nivel de întreprindere cu politica de grup, telemetria și activare pentru computere partajate
Business Intelligence cu autoservire pentru a descoperi, a analiza și a vizualiza datele în Excel
Conformitate și protecția informațiilor, inclusiv reținere din motive legale, gestionarea drepturilor și măsuri de prevenire a pierderii datelor pentru e-mailuri și fișiere
Instrumente din Centrul de descoperire a informațiilor electronice pentru sprijinirea conformității

Microsoft Office 365 nu îți oferă doar cea mai bună soluție de productivitate, comunicare și distribuție de informații, ci și un departament IT lipsit de griji. Office 365 răspunde tuturor nevoilor tale de fiabilitate și securitate, îți oferă șansa să rămâi flexibil și să satisfaci nevoile clienților tăi, printr-o suită complexă de aplicații ce poate fi implementatâ prin doar câteva clicuri.

Licențierea
Office 365 este un serviciu pe bază de abonament care poate include suita integrală Office, plus alte servicii de productivitate, fiind disponibil pentru companiile de orice dimensiune.

Plata anuala – modelul de licentiere anuala a serviciilor Office 365 permite o planificare previzibila a costurilor de licentiere, evitarea unor investitii initiale costisitoare, precum si adaptarea la eventualele fluctuatii de personal.
Licentiere per utilizator – serviciile Office 365 se licentiaza per utilizator (“seat”), fiecare utilizator avand dreptul sa instaleze suita Office pe 5 sisteme PC + 5 telefoane (in cazul in care este achizitionat un plan Office 365 cu suita Office inclusa), precum si sa acceseze serviciile de pe orice dispozitiv.
Aceeasi suita Office – Office-ul din Office 365 este identic cu Office 2013, permitand functionalitate offline, iar documentele vor fi salvate local.
Fara numar minim de utilizatori – desi serviciile Office 365 pentru afaceri se comercializeaza sub forma de licente de volum, se pot deschide contracte Open License chiar si cu un singur utilizator.

Office 365 Business
Beneficiați de cea mai recentă versiune de Office, însoțită de ​partajarea fișierelor – toate ușor de gestionat, fără să fie necesară experiența IT.​​

Ideal pentru firmele cu mai puţin de 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul Premium pentru firme mici, plus integrare Active Directory şi control IT.

Office 365 Business Premium
Oferiți utilizatorilor cele mai bune instrumente de productivitate din domeniu, păstrând controlul IT de care aveți nevoie.
Ideal pentru companiile cu peste 250 de utilizatori care doresc tot ce include planul pentru firme medii, plus servicii complexe de nivel enterprise şi caracteristici de conformitate.

Office 365 Business Essential
Integrați serviciile Office 365 cu o suită Office locală, pentru a maximiza beneficiile oferite de aceasta: e-mail de nivel business, ​partajarea fișierelor și conferințe web.

Office 365 ProPlus
Beneficiați de cea mai recentă versiune de Office, e-mail de nivel business, partajarea documentelor și întâlniri web – servicii de productivitate îmbogățite pentru utilizatorii actuali – păstrând flexibilitatea și controlul IT de care aveți nevoie.​

Avantaje Office 365

Office te ajută să lucrezi de oriunde pe aproape orice dispozitiv – PC, Mac, iPhone, Android și BlackBerry. Lucrul de la distanță presupune accesul de oriunde la informațiile de care ai nevoie, într-un mod consistent și securizat. Când nu ești la birou poți accesa Inbox-ul prin intermediul Outlook Web App, poți vizualiza și edita documente cu Outlook Web App sau poți intra într-o ședința online cu LyncTM Web App.

Beneficii tangibile:
Suita Office 365 conține toate caracteristicile de care ai nevoie pentru o comunicare rapidă, eficientă și productivă cu persoanele care contează cel mai mult pentru afacerea ta.

Securitate de nivel înalt pentru companii
Cu Office 365, datele tale sunt protejate cu cele mai înalte standarde de securitate fizică și digitală. Microsoft Exchange Online include protecții anti-spam și antivirus, menite să combată cele mai noi amenințări – cunoscute sau necunoscute – imediat ce acestea apar. Protejează-ți datele prin fiabilitate la nivel de companie, back-up continuu de date, capabilități de recuperare în caz de dezastru și o politică strictă de confidențialitate. Stocarea email-urilor pe servere redundante geografic, administrate de Microsoft 365, este destinată să vă ajute să îndepliniți anumite cerințe de reglementare.

Suport tehnic
Microsoft este mândru să furnizeze suport global la nivel de IT, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru abonații Office 365. Administratorii serviciilor tale pot crea tichete de suport oricând sau pot suna la oricare din centrele de suport din lume.

Acces de oriunde
Office te ajută să lucrezi de oriunde pe aproape orice dispozitiv – PC, Mac, iPhone, Android și BlackBerry. Lucrul de la distanță presupune accesul de oriunde la informațiile de care ai nevoie, într-un mod consistent și securizat.

Când nu ești la birou poți accesa Inbox-ul prin intermediul Outlook Web App, poți vizualiza și edita documente cu Outlook Web App sau poți intra într-o ședință online cu Lync Web App.

​Management IT Simplificat
Prin intermediul paginii de administrare Office 365, departamentul IT menține controlul. Patch-urile, actualizările și actualizările de back-end sunt aplicate automat, în timp ce tu deții controlul asupra momentului în care dorești să implementezi modificările majore.

Poți delega drepturile de a efectua sarcini specifice de administrare prin intermediul Role-Based Access Controls.

Service Level Agreement
Cu Office 365, emailul, documentele și serviciile tale sunt disponibile atunci când ai nevoie de ele. Furnizat de o rețea globală de centre de date de ultimă generație, protejate de nivele multiple de securitate și politică de confidențialitate strictă, Office 365 include un acord Service Level Agreement susținut financiar care garantează disponibilitate de 99,9%.

Email Business
Deși căsuțele poștale ale unor utilizatori sunt stocate local, iar altele în cloud, Exchange Online furnizează o coexistență bogată care le permite să funcționeze ca o arhitectură integrată și unitară.

Facilități precum informații Free/Busy, MailTips, căutare în căsuța poștală, urmărirea mesajelor și arhivarea lor sunt disponibile atât utilizatorilor locali, cât și celor din cloud, astfel colaborarea devine neîntreruptă indiferent de locația căsuței poștale a utilizatorilor.

Video conferințe HD
Office 365 furnizează soluții excepționale de e-mail, colaborare și ședințe online. Oamenii tăi pot edita documente simultan cu ceilalți colegi și pot intensifica facil colaborarea prin intermediul ședințelor online.

Office
Office 365 poate furniza afacerii tale anticipat, costuri anuale, de pe urma utilizării instrumentelor de comunicații, colaborare și productivitate. În plus, te poate ajuta să reduci semnificativ costurile și efortul de implementare și administrare a serverelor locale.

Echipa Verasys vă poate oferi consultanță în vederea alegerii celei mai bune soluții. Proiectele dvs. pot fi discutate și soluționate împreună cu specialiștii VERASYS. 

Pentru orice soluții referitoare la proiectele dvs. IT&C sau pentru recomandarea unui anumit tip de produs, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați și să ne comunicați cerințele dvs. tehnice și financiare.