Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
-14%
Cereti Detalii

HP H6L24AA

Husa & Carcasa laptop HP H6L24AA, Mesager, Negru, Monoton

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

Descriere HP H6L24AA

HP H6L24AA. Compatibilitate mărime maximă ecran: 40,6 cm (16"), Tipul: Mesager, Culoarea produsului: Negru. Lărgime: 419,1 milimetri, Adâncime: 292,1 milimetri, Înălţime: 76,2 milimetri

Un produs de valoare pentru păstrarea articolelor esenţiale la un loc – geantă de transport rezistentă căptuşită. cu capacitatea de a susţine un computer portabil cu diagonală de până la 40 cm (16"), precum şi un mouse tradiţional cablat. Calitate şi fiabilitate HP la un preţ accesibil.

• Combinaţia dintre o geantă de transport eficientă şi durabilă şi un mouse fiabil cu cablu asigură perechea ideală pentru utilizatorul computerului mobil.

• Geanta de transport rezistentă şi spaţioasă protejează un computer portabil cu diagonală de până la 40 cm (16"), având secţiuni organizatorice suplimentare pentru documente, cabluri, pixuri şi alte articole esenţiale.

• Nu trebuie decât să conectaţi mouse-ul optic la o conexiune USB şi sunteţi pregătit să-l utilizaţi, fără a fi necesar să instalaţi software sau să configuraţi.

• Simplu de transportat datorită mânerului solid, precum şi curelelor opţionale detaşabile, pentru umăr şi pentru bagaje, care pot fi fixate în siguranţă pentru a elibera mâinile.



Specificații tehnice HP H6L24AA

Lărgime 419,1 milimetri
Adâncime 292,1 milimetri
Înălţime 76,2 milimetri
Greutate 600 g
Mouse inclus Da
Compatibilitate mărime maximă ecran 40,6 cm (16")
Tipul Mesager
Culoarea produsului Negru
Colorație suprafață Monoton
Curea de umăr Da

* Specificațiile tehnice si descrierile pot fi modificate fără preaviz de către producător.