Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
-14%
Cereti Detalii
  • Cod produs: J9P82AA
  • Grupă: Memorii
  • Producător: HP
  • Aparut din: 20.04.2015
  • Garanție: Maxim 5 ani

HP J9P82AA

Memorie HP 8GB (1x8GB) DDR4-2133 MHz ECC Registered RAM, DDR4, PC/server, 1 x 8 Giga Bites, Z440, Z640, Z840

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

Descriere HP J9P82AA

HP 8GB (1x8GB) DDR4-2133 MHz ECC Registered RAM. Memorie internă: 8 Giga Bites, Tip de memorie internă: DDR4, Memorie viteza de ceas: 2133 MHz. Produse compatibile: Z440, Z640, Z840

Îmbunătăţiţi capacităţile staţiei grafice HP cu memoria DDR4 înregistrată de la HP. Obţineţi fiabilitate înaltă şi economii de costuri cu module de mare capacitate, comparativ cu memoria neînregistrată.

Maximizaţi cele mai noi procesoare.
• Menţineţi performanţa de vârf a celor mai recente procesoare multi-core, utilizând memorie rapidă. Îmbunătăţiţi timpii de pornire, cu mai puţine întârzieri în timpul operaţiilor de rutină, executaţi simultan mai multe programe şi comutaţi cu uşurinţă între aplicaţiile deschise.

Profitaţi de tehnologia ECC integrată.
• Contribuiţi la evitarea erorilor ce pot corupe seturile de date şi pot produce probleme de sistem, alegând memorie ECC, care include tehnologia Error Checking and Correcting pentru corectarea erorilor de memorie pe un singur bit.

Obţineţi fiabilitatea testată de HP.
• Asiguraţi-vă că toate caracteristicile memoriei corespund, făcând upgrade cu memorie care poartă marca HP şi care a fost testată la nivelul componentelor şi pentru a asigura integrarea nemijlocită la nivel de sistem cu produsele HP.

Cu ajutor de la HP.
• Protejaţi-vă investiţia cu o garanţie care este susţinută de aceleaşi servicii şi asistenţă HP premiate, de care beneficiaţi pentru staţia grafică.1

1 Garanţia limitată pentru produse opţionale este o garanţie limitată de un an (1), cu înlocuirea componentelor, pentru orice produs opţional cu marca HP sau Compaq (opţiuni HP). Dacă produsul opţional HP este instalat într-un produs hardware HP, HP poate furniza service în garanţie fie pe perioada de garanţie limitată HP pentru produsul opţional, fie pe perioada de garanţie limitată rămasă a produsului hardware HP în care se instalează produsul opţional HP, considerându-se care perioadă este mai lungă, dar fără a se depăşi trei (3) ani de la data cumpărării produsului opţional HP.



Specificații tehnice HP J9P82AA

Memorie internă 8 Giga Bites
Tip de memorie internă DDR4
Memorie viteza de ceas 2133 MHz
Componentă pentru PC/server
Amplasare memorie (module x dimensiune) 1 x 8 Giga Bites
CCE Da
Inregistraţi Da
Produse compatibile Z440, Z640, Z840

* Specificațiile tehnice si descrierile pot fi modificate fără preaviz de către producător.