Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii
  • Cod produs: NEWLINE EDU 65_2
  • Producător: Newline
  • Aparut din: 25.09.2020
  • Garanție: Maxim 5 ani

Newline NEWLINE EDU 65_2

Cu ajutorul displayului interactiv Newline TT-6519RS 4K veti aduce mai multa colaborare si implicare in sala de clasa. Folosind displayul interactiv si softul preferat impartasiti continutul intr-o singura atingere. Seria RS+ aduce eficienta claselor si cursantilor dumeavoastra astfel incat sa puteti interactiona cu usurinta oricand. Cu un desing modern, calculator integrat cu sistem de operare Windows 10 este solutia perfecta pentru colaborare la scoala. Seria RS+ accepta pana la 20 de puncte de atingere, permitand mai multor utilizatori sa interactioneze in acelas timp. Atincerea receptiva permite sa se scrie si sa se deseneze, facand sala de clasa un spatiu adevarat de colaborare Pachet compus din urmatoarele componente: - Display interactiv Newline TT-6519RS, 4K - Suport de perete pentru display - Calculator i5 integrat - Sistem de operare Windows 10 - Camera profesionala pentru Videoconferinta cu microfoane incorporate Link newline: https://www.youtube.com/watch?v=MFAgEQW9X0o

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.