Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii
  • Cod produs: pachet50x5
  • Producător: Newline
  • Aparut din: 18.03.2020
  • Garanție: Maxim 5 ani

Newline pachet50x5

Pachet colaborativ ce contine: 5 display-uri interactiv NEWLINE TRUTOUCH 4K, suport de perete, 5 camere UNITE 50, 5 microfoane cu difuzor incorporat CHAT 50 USB si licenta software pentru 1 an, 5 meetingroom-uri virtuale cu pana la 50 de participanti, numar de utilizatori nelimitat si posibilitatea de videoconferinta 1 la 1 pentru toti utilizatorii. Display Interactivitate Seria TRUTOUCH RS+ aduce eficiență claselor și echipelor dvs. astfel încât să puteți interacționa cu ușurință oricând. Cu un design de cadru ușor subțire, sistem Windows și suport pentru sistem de operare încorporat, instrumente încorporate și o interfață de utilizator personalizată. Soluția perfectă pentru colaborarea perfectă la școală sau la birou. Interacționați cu întregul grup Seria TRUTOUCH RS + acceptă până la 20 de puncte de atingere, permițând mai multor utilizatori să interacționeze în același timp. Atingerea lină și receptivă permite luarea de note, scrierea și desenul pe ecran, făcând din sala de clasă un adevărat spațiu de co

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.