Verasys
 

NOUTATI Verasys
Laptopuri ThinkBook, conceput pentru afaceri
Acum la un pret excelent!

Conceput pentru afaceri, creat pentru dvs., la un pret excelent

Procesele ingreunate ale PC-ului inseamna mai mult decat scaderea nivelului de productivitate a organizatiilor. Un PC care ‘se misca greu’ afecteaza business-ul, fapt ce conduce la o experienta negativa a utilizatorului, la scaderea reputatiei companiei si la pierderi semnificative de venit.

Gama Lenovo ThinkBook, destinata pentru servicii de calitate in afaceri, este o solutie prompta si eficienta la noile provocari din sistemul IT. Serviciul de asistenta prioritizata ajuta departamentul dvs. de IT sa diminueze problemele tehnice intampinate de angajati si sa le permita acestora sa se concentreze asupra afacerii dumneavoastra.

Laptopurile ThinkBook detin sistemul Modern Standby care va activeaza laptopul in mai putin de 0,5 secunde si va permite sa ascultati melodii, chiar si in timp ce acesta se odihneste. Un cititor de amprente va logheaza si porneste ecranul dintr-un singur gest - exact asemenea unui telefon. Tehnologia disponibila de incarcare rapida a bateriei nu va tine legat la priza atunci cand sunteti pe drum.

Cu tehnologie Dolby Vision, va veti bucura de sunete si imagini de o inalta claritate, cu detalii atat de rafinate si culori incredibil de precise, incat ati putea chiar uita ca sunteti la birou.

Verasys va prezinta laptopuri create cu stil. De la opțiuni ce va permit sa fiti functionali fara nicio intrerupere, la functii de securitate care isi fac treaba in spatele cortinei. Si asta nu e tot - laptopurile ThinkBook dispun si de functii extraordinare pentru divertisment.

Lenovo ThinkBook 14s

Conceput cu stil, menit pentru afaceri

Modelul ThinkBook 14s are un design subtire elegant datorita carcasei de culoare gri in intregime din aluminiu. Totusi, acest laptop de 14" ofera timpi rapizi de reactie datorita SSD, o grafica discreta implicita. Inchideti laptopul intr-o clipa, datorita cititorului de amprente integrat in butonul de pornire.

Lenovo ThinkBook 13s

Cand munca si placerea se imbina

Finisaj metalic al carcasei in intregime din aluminiu si cu rama ingusta a ecranului. Timp foarte scurt de reactie, datorita procesorului Intel®, sistemului Modern Standby si a unei unitati cu cipuri. Inchideti laptopul intr-o clipa, datorita cititorului de amprente integrat in butonul de pornire. Acest aparat de 13.3” dispune de un ecran Full HD Dolby Vision.

Daca nu puteti vizualiza continutul acestui e-mail click aici pentru varianta online.
Acest email nu este SPAM deoarece contine datele noastre de identificare si instructiuni pt dezabonare.
Ne cerem scuze daca acest mesaj v-a fost trimis din greseala.
Daca nu doriti sa primiti acest mesaj si doriti sa va dezabonati, click aici.