Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

50% REDUCERE pentru licentele electronice Kaspersky

Securitate cibernetica fara efort pentru companii in dezvoltare
13 Dec 2021

Achizitionati licente electronice Kaspersky cu reducere de 50% din catalogul Verasys.

Cea mai bună soluţie de securitate face viaţa mai uşoară, nu mai dificilă pentru departamentele IT suprasolicitate. În cazul în care compania ta se dezvoltă rapid sau se află într-un proces de transformare digitală, sunt şanse ca resursele să fie suprasolicitate în mod continuu.
Alege un produs care protejează endpointurile, care oferă securitate imediată şi care poate fi mai mult pentru tine atunci când ai nevoie de el.

Cele mai testate. Cele mai premiate.
Kaspersky a obţinut de mai multe ori premiul întâi la testele independente decât oricare alt furnizor de securitate. Și facem asta an după an.

Cele mai înalte recomandări
Kaspersky este din nou numit Gartner Peer Insights Customers’ Choice în 2018 pentru Platformele de protecţie a endpointurilor.

Mai transparent
Datorită primului nostru Transparency Center activ şi procesării statistice realizate în Elveţia, autonomia datelor tale este garantată.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: