Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Avigilon Appearance Search

Solutii Avigilon complete de securitate
28 May 2021

In catalogul Verasys gasiti solutii complete de securitate care pot acoperi volume mari de date prin intermediul inteligentei artificiale. Tehnologiile Avigilon Appearance Search™ pot sorta cu usurinta ore intregi de inregistrari video si pot localiza automat o anumita persoana sau un vehicul de interes. 

Avigilon oferă soluții complete de securitate care pot acoperi volume mari de date prin intermediul inteligenței artificiale. Astfel de sisteme de securitate se potrivesc și în aeroporturi, unde fluxul de înregistrări video este mare, în special în cazul terminalelor, al punctelor de check-in, dar și în alte perimetre. 

Echipele de securitate și forțele de ordine trebuie să poată opera rapid cu sistemul implementat, pentru a identifica informația importantă din tot volumul de date și a lua decizii în timp util.

Beneficiile Soluțiilor de securitate Avigilon

Căutări rapide

Tehnologiile Avigilon Appearance Search™ pot sorta cu ușurință ore întregi de înregistrări video și pot localiza automat o anumită persoană sau un vehicul de interes. Funcționează chiar și în arii largi ale aeroportului sau în perimetre specifice din clădirile conexe.

Protejarea perimetrului

Analiticele video sunt de tipul Self-learning, ceea ce înseamnă că ele devin tot mai bune în timp. Ele detectează mișcărie oamenilor și ale vehiculelor, și notifică operatorii atunci când au loc evenimente care ar merita investigate mai atent.

Integrare simplificată

Soluțiile Avigilon sunt construite pe o platformă deschisă care permite integrări terțe, chiar și existente la momentul implementării sistemului. Soluțiile rezultate sunt compatibile ONVIF®.

Acces sigur

Sistemul Avigilon Access Control Manager™ se integrează cu software-ul de management video Avigilon Control Center™, permițându-le operatorilor să identifice și să verifice indivizii înainte de a le permite sau opri accesul la anumite căi de acces, porți, sau în zone restricționate. 
 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe informatii despre preturi si configuratii,
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: