Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Bitdefender GravityZone Business Security Premium la pret redus

Protectie de generatie urmatoare pentru endpoint-uri.
28 Apr 2022

Verasys International ofera reducere de 15% pentru a face upgrad de la GravityZone Advanced Business Security catre GravityZone Business Security Premium.

Bitdefender se concentrează în permanență pe furnizarea eficientă a funcțiilor esențiale de securitate clienților. Ca parte a acestei misiuni, Bitdefender și-a actualizat portofoliul de soluții pentru companii pentru a oferi o cale mai bună de îmbunătățire a rezilienței cibernetice pe măsură ce peisajul amenințărilor evoluează.

O platformă integrată de protecție pentru endpoint-uri, gestionare a riscurilor și investigare a atacurilor. Îmbunătățită cu caracteristici de analiză a riscurilor asociate comportamentului utilizatorului.

GravityZone Business Security Premium vă protejează organizația de un spectru complet de amenințări cibernetice sofisticate. Cu peste 30 de tehnologii de securitate bazate pe învățarea automată, GravityZone oferă mai multe straturi de apărare care depășesc în mod constant securitatea convențională a punctelor terminale, așa cum s-a dovedit în teste independente. O soluție cu un singur agent, cu o singură consolă pentru puncte finale și e-mail fizice, virtuale, mobile și bazate pe cloud, GravityZone Business Security Premium adaugă elementul uman în ecosistemul dvs. de securitate, minimizând cheltuielile de gestionare, oferindu-vă în același timp vizibilitate și control omniprezent.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: