Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Bucurati-va de monitoare si laptopuri Lenovo la pret promotional

In spatele unei echipe de succes sunt echipamentele Lenovo
18 Nov 2020

In catalogul Verasys monitoarele si laptopuri Lenovo au pret promotional. Bucurati-va de o experienta uimitoare si finalizati cu succes sarcinile de lucru zilnice

Laptopurile ThinkPad este tot ceea ce îti trebuie pentru muncă si tot ceea ce îti doresti pentru plăcere în afara ceasului. Optiunile de afisare includ pana la panoul Dolby Vision ™ 4K UHD cu unghi larg pentru o experientă vizuală vibrantă. În combinatie cu sistemul de difuzoare Dolby Audio ™ pentru un sunet îmbunătătit, difuzarea de filme sau ascultarea de muzică, rareori a fost o satisfactie.

Monitoarele Lenovo, clare si colorate imbunatatesc productivitatea, dezlantuie creativitatea si limiteaza oboseala ochilor - si o fac cu tot stilul, precum si cu unele dintre cele mai simple si mai curate optiuni de cablu si conectivitate din industrie. Apelati la Lenovo pentru toate nevoile dvs. de monitorizare, indiferent daca sunteti in cautarea unui afisaj extern simplu de utilizat cu un laptop, un monitor 4K de inalta rezolutie pentru a va completa desktopul sau computerul turn sau unul dintre noile monitoare portabile de astazi care il usureaza. pentru a lua un ecran de dimensiuni mari oriunde te duci. Monitoarele Lenovo sunt cunoscute in intreaga lume pentru calitate si design inovator.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: