Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Descoperiti solutiile Cisco pentru mediile de lucru hibride

Profitati de solutiile Cisco de colaborare si creati medii de lucur hibrid pentru echipa dvs. remote
21 Jul 2021

Verasys International si Cisco va pot ajuta sa dezvolti o strategie solida pentru o munca hibrida agila si pregatita pentru viitor.

Cisco te pot ajuta să dezvolți o strategie solidă pentru o muncă hibridă agilă și pregătită pentru viitor.

Indiferent de ce ne rezervă lumea post-pandemică, este clar că munca flexibilă și sigură este esențială pentru ca business-ul dvs să rămână rezilient.  

Alegeti produse Cisco care aduc echipele mai aproape, le oferă productivitatea de care au nevoie și libertatea de a lucra de oriunde!

Căști Wireless Cisco 730 Active Noise Cancellation
Cisco a creat căștile premium Cisco 730. Acestea dispun de tehnologia Clear Voice, care oferă o experiență audio superioară la birou sau în deplasare.

Camera Cisco Webex Desk
Această cameră web USB de calitate superioară oferă imagini video și audio de înaltă calitate pentru conferințe video, streaming video și înregistrare video. 

Căști Cisco 562 Wireless Dual cu Standard Base Station
Căștile din seria 500 oferă un sunet vibrant, o izolare puternică a zgomotului, un confort excepțional și o administrare ușoară. 

Cisco Webex Room USB
Această soluție de videoconferință inteligentă pentru spațiile de întâlnire este compatibilă cu orice furnizor de colaborare. 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: