Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Digitalizare IMM-uri

Fonduri Europene Nerambursabile
16 Jan 2023

Verasys oferă soluții IT pentru accesarea fondurilor europene de digitalizare de catre firmele de tip IMM.  Afla care sunt conditiile si cheltuileile necesare pentru digitalizare IMM-urilor pe www.digitalizare.eu.

Criterii Digitalizare

In Romania, proiectul de digitalizare pentru IMM-uri din 2023 va fi evaluat in functie de criteriile DESI (Digital Economy and Society Index), care masoara performanta tarii in ceea ce priveste digitalizarea economiei si societatii.

Aceste criterii pentru Romania ar putea fi legate de utilizarea TIC, internetului, comert electronic, servicii publice digitale, inovare, securitatea cibernetica, integrare TIC, cunostinte digitale, conectivitate, chip-uri, guvernanta digitala.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati:
 digitalizare@verasys.com, sunați la (+40) 735 550 001 sau accesati www.digitalizare.eu

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: