Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Imprimanta multifunctionala Epson EcoTank

Include suficienta cerneala pentru aproximativ 3 ani
13 Oct 2020
Verasys va propune imprimanta multifunctionala Epson EcoTank, cu aceasta imprimanta fara cartuse, usor de folosit, puteti printa mii de pagini inainte de a realimenta rezervorul.
Ce este EcoTank?

Un multifuncţional EcoTank este fundamental diferit de majoritatea imprimantelor – în loc de cartuşe, acesta vine cu un rezervor mare pe care îl puteţi umple cu cerneală din recipientele incluse. Încă de la început, aveţi suficientă cerneală pentru a printa până la 14.000 de pagini2 – ceea ce înseamnă că economisiţi timp şi bani, deoarece nu schimbaţi frecvent cartuşele. Instalarea este simplă, realimentarea este uşoară şi nu vă murdăriţi, apoi beneficiaţi de printări de calitate, pe bandă rulantă.

Printaţi de pe dispozitive mobile şi multe altele

Cu gama de multifuncţionale all-in-one compacte de la Epson, echipate cu Wi-Fi, printarea de pe dispozitivele mobile poate fi simplă şi rapidă. Nu mai este necesar să fiţi legat de birou – trimiteţi fişierele de printat de pe tabletă sau smartphone prin Wi-Fi şi o gamă de aplicaţii de printare pentru mobil gratuite.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com.

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: