Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Maximizati investitia cu noul HP ZBook Firefly 14 G7

Performanta ZBook, mai mobila ca oricand
16 Sep 2020

Verasys va prezinta statie grafica mobila HP ZBook Firefly 14 G7 cel mai mic si mai usor ZBook. Ofera o mobilitate reala persoanelor care utilizeaza intensiv computerul tipic pentru afaceri. Oriunde ati fii, la birou sau in deplasare, aveti tot ce va trebuie pentru va revizui lucrarile si a va gestiona proiectele, datorita performantei de nivel profesional si afisajului frumos si luminos. 

Manevreati-l cand va deplasezi
Cel mai mobil ZBook al nostru, cu o greutate începând de la numai 1,4 kg , este făcut pentru deplasări. Cu Wi-Fi® de trei ori mai rapid , 4G LTE din clasa Gigabit și baterie cu durată de viață mai mare , sunteti echipat pentru mai multe zile în deplasare. Iar ecranul de confidențialitate HP SureView va protejează informațiile sensibile de privirile indiscrete.

Performanță de nivel profesional.

  • Pentru deplasări funcționarea lentă este de domeniul trecutului. Parcurgeti rapid proiecte și sarcini de lucru dificile grație celor mai recente procesoare Intel® Core™ și plăcii grafice NVIDIA Quadro®, certificate pentru aplicații profesionale. Deschideti fișiere mari și rulati mai multe aplicații simultan, pentru multitasking și productivitate la viteze mari.
  • Lucrati de oriunde fără a face compromisuri în ceea ce priveşte performanţa sau securitatea, cu Windows 10 Pro şi tehnologia de colaborare şi conectivitate de la HP. Datorită plăcii grafice de ultimă generație NVIDIA® Quadro® cu 4GB de memorie video.
  • Puneți-va ideile în practică rapid și eficient cu cele mai noi procesoare Intel® Core ™ Quad Core, din cea de-a zecea generație, care pot accelera până la 4,2 GHz atunci când aveti nevoie. Produsul a fost testat riguros pentru a obține certificarea ISV și a oferi performanță fără egal și asistență împreună cu furnizorii de software lideri în domeniu, printre care Autodesk și Adobe®.
  • Aveti încredere în cele mai sigure stații de lucru mobile HP. Protejare instantanee împotriva privirilor indiscrete cu HP Sure View și apărare împotriva atacurilor de tip firmware și malware cu HP Sure Start și HP Sure Sense.
  • Construit având în vedere protejarea mediului înconjurător, acest Zbook conține materiale plastice reciclate din oceane și mai puține materiale periculoase, ambalajul său nu conține plastic, iar eficiența sa energetică este deosebit de mare.
  • Tastatura a fost reimaginată cu cupole din cauciuc, buton de alimentare și un clickpad silențios, pentru o experiență mai confortabilă, intuitivă și silențioasă.
  • Fiind conceput pentru o durabilitate extrem de mare, acest ZBook a trecut testele brutale MIL-STD 810H, astfel încât este cert faptul că acest PC va funcționa încontinuu, întreaga zi.
  • Bucurati-va de conectivitatea îmbunătăţită a desktopului cu sistemul de andocare HP Thunderbolt pentru transferuri cu viteza fulgerului prin Thunderbolt™ 3 şi posibilitatea de a utiliza două monitoare 4K externe.
  • Lucrezi nelimitat în orice loc, datorită spațiului de stocare PCIe local de până la 2TB. Balamalele permit deschiderea la 170 de grade, aproape la orizontală, ceea ce facilitează colaborarea și vizionarea confortabilă din orice unghi.
  • Nu riscati folosind altă rețea decât cea proprie. Tehnologia opțională LTE 4G utilizează cartela SIM de la furnizorul dvs. de servicii wireless, pentru mai multă siguranță

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: