Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

NOU! Windows 11 acum disponibil

Un sistem de operare conceput pentru munca si lucrul in format hibrid
08 Oct 2021

In catalogul Verasys descoperiti urmatoarea generatie de Windows - un spatiu familiar, care sa faciliteze procesele de creatie si invatare, relaxarea si, cel mai important, noi moduri de conexiune, de conectare. 

Oferă utilizatorilor un design nou, o experientă simplificată si mai personală, fără a face compromisuri in materie de performantă, securitate si administrare. 

Windows 11 va fi disponibil pe computerele noi si pe computerele eligibile pentru Windows 10, printr-un upgrade gratuit în perioada imediat următoare, iar pentru a verifica eligibilitatea computerelor Windows 10 actuale în vederea actualizării gratuite la Windows 11, utilizatorii pot accesa dows.com şi descărca aplicaţia PC Health Check.  

Productivitate instantă 
Accesează toate aplicatiile de care ai nevoie si faci multitasking cu usurinţă cu o interfată de utilizare simplificată, rămăi organizat cu Snap Layout si Snap Groups. 

Colaborare mai inteligentă
Cu o integrare mai profundă a echipelor, organizezi întâlniri online eficiente, partajați dezactivând sunetul chiar bara de activități. 

De la cip la cloud, beneficând de un grad ridicat de securitate
Windows 11 este compatibil cu sistemul Zero Trust si vine cu un design sigur, cu noi tehnologii de securitate integrate care vor adăuga nivelul suplimentare de protecţie, plecând de la cip la cloud, pentru a asigura o productivitate sporită si noi experiente de utilizare. 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com.

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: