Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

POLYCOM lanseaza modelul aniversar Trio 8500

Polycom Trio 8500
06 Oct 2017

Verasys va prezinta noul model de telefon de la Polycom - Trio 8500. Cu telefoanele de conferință reinterpretate, Polycom Trio, profitati de calitatea legendară a vocii oferite de Polycom. Familia Polycom Trio oferă cea mai avansată performanță HD Voice intalnita vreodată.

Polycom Trio ™ 8500 duce experiența obișnuită a apelurilor de conferință la nivelul următor. Pregătirea apelurilor de conferință nu trebuie să fie dificilă, frustrantă sau consumatoare de timp. Acum, cu Polycom Trio 8500 în mediu Skype pentru mediul de afaceri, acestea nu vor mai exista. Porniți cu ușurință apelurile la timp, de fiecare dată cu aceeași interfață pe care o utilizați deja pe clientul desktop Skype. Și cu calitatea legendară a vocii de la Polycom, puteți fi siguri că fiecare silabă este clară cu tehnologia Polycom® HD Voice ™

Clasa video business și partajarea conținutului HD
Atunci când cuvintele nu sunt suficiente, Polycom Trio 8800 este singurul telefon de conferință de pe piață cu capacitatea opțională de a adăuga videoconferințe.

Interoperabilitate sporită a oricăror telefoane de conferință din clasa sa.

Skype for Business / Office 365 certificat. 
Polycom Trio este singurul certificat Skype for Business / O365 pentru telefoane de conferință de pe piață care aduc experiența și funcționalitatea Skype pentru Business de pe desktop la sala de conferințe.

 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe informatii despre preturi si configuratii, va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Descarcati:

Produse

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
WhatsApp: +4 073.555.0003
E-mail: