Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Securitate si siguranta cu Dell Technologies

Va apara afacerea de amenintarile cibernetice periculoase
13 Oct 2020
In catalogul Verasys gasitit produse Dell Technologies, acestea ofera echipei dvs. cele mai noi dispozitive si infrastructuri de incredere. Servere si stocare la nivel de intreprindere, solutii de protectie a datelor si servicii de care aveti nevoie pentru a va apara afacerea de amenintarile cibernetice periculoase.

Latitudinea 5510
Lucrați mai rapid, mai inteligent și mai sigur cu noul Latitude 5510. PC comercial securizat, care oferă criptare, autentificare multifactorie și protecție antivirus Next-Gen.

Optiplex 7070 Ultra
Bucurați-vă de productivitate și protecție maximă cu OptiPlex Ultra 7070.
Oferă protecție încorporată în BIOS, un comutator de intruziune a șasiului pentru a avertiza împotriva manipulării și opțiuni hardware pentru securizarea desktopului atunci când este montat pe VESA.

Latitude 7410
PC premium de 14 "reproiectat reproiectat pentru a fi mai inteligent și mai ușor.
Oferă opțiuni de securitate la nivel de întreprindere cu funcții încorporate și securitate fizică pentru a permite o colaborare sigură și o productivitate fără precedent.

Dell 27 USB-C Monitor P2720DC
Faceți mai multe cu un monitor USB-C QHD de 27 "care vă extinde spațiul de lucru. Obțineți o vizualizare mai bună a tuturor sarcinilor dvs. importante, reducând în același timp dezordinea cablurilor.

Dell Premier Wireless Keyboard and Mouse KM717
Bucurați-vă de productivitate și protecție maximă cu OptiPlex Ultra 7070.
Îmbunătățiți performanța zilnică și productivitatea. Navigați cu ușurință pe aproape orice suprafață cu mouse-ul laser de 1600 dpi, iar tastatura de dimensiuni mari are un aspect în 3 secțiuni cu suport multi-OS.

Dell Thunderbolt Dock WD19TB
Lucrați la viteză maximă cu puternicul Thunderbolt Dock de la Dell. Încărcați sistemul mai repede, acceptați până la trei afișaje 4K și conectați-vă la perifericele dvs. printr-un singur cablu

PowerProtect DD Series Appliances
Conceput special pentru medii de piață și de la distanță. PowerProtect DD oferă o protecție a datelor de vârf din industrie, construită special concepută pentru orice sarcină de lucru - la, de la și în cloud.

Integrated Data Protection Appliance DP4400
Aparat de protecție a datelor eficient din punct de vedere al costurilor, personalizat pentru organizațiile din piața medie - la cel mai mic cost de protejat. Protejați mai multe date și copia de rezervă mai rapidă.

SafeGuard and Response
Computerele Dell cu SafeGuard și Response, alimentate de VMware Carbon Black și Secureworks, oferă AI NGAV, EDR / MDR și multe altele pentru a oferi straturi de securitate pentru a proteja mai bine sistemele și datele.

Server Solutions
Eficiență IT și securitate end-to-end la baza serverelor PowerEdge - construite cu capabilități de integrare, automatizare și implementare, fiecare server este construit pentru a proteja și alimenta cu ușurință o mare varietate de aplicații și sarcini de lucru.

Storage Solutions
Soluțiile de stocare Dell EMC optimizează încărcările de lucru și maximizează investițiile dvs. de stocare cu unități de autocriptare, evitare integrată a dezastrelor și instantanee în fiecare matrice. Reduce riscul și mărește productivitatea.

Hyperconverged Solutions
Fie că accelerați modernizarea centrului de date sau implementați un cloud hibrid, VxRail oferă o experiență la cheie care vă permite să inovați continuu pe o infrastructură modernă și sigură.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: