Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Soluții Poly de videoconferință integrabile nativ în medii Microsoft Teams

11 Feb 2021

Creeati un ecosistem de conferinta unitar cu solutii complementare audio-video de la Poly din catalogul Verasys International.

Dezordinea cablurilor de pe masa de ședințe dispare, iar singurul cablu rămas conectează controlerul cu touchscreen de unitatea centrală aflată sub masă, sau în spatele monitorului.

Pentru a partaja ecranul nu trebuie decât să te conectezi la controller. Odată conectat și la speakerphone-ul USB, ședința poate avea loc în cel mai simplu și consistent mod. Microsoft Teams Rooms este nativ și se instalează fără probleme, iar participanții vor auzi clar toată discuția, datorită tehnologiilor patentate ale Poly: NoiseBlockAI, HD Voice și Acoustic Clarity.

În săli mici și medii dacă acestui ansamblu i se adaugă un video bar Poly Studio, puteți beneficia și de încadrarea grupului și focus pe vorbitor, sau dacă vorbim de adăugarea unei camere de videoconferință EagleEye Director II se poate beneficia de urmărirea persoanelor chiar și în săli de ședință mari. Cu soluțiile Poly room pentru Microsoft Teams, ședințele de zi cu zi se transformă în experiențe de impact.

Beneficii

  • Ordinea din sălile de ședință este păstrată - computerul poate fi ascuns într-un dulap sau în spatele monitorului, astfel că pe masă va rămâne doar controlerul cu touchscreen
  • Tehnologie Lenovo - computerul ThinkSmart conferă securitate îmbunătățită și fiabilitate
  • Spațiul de conferință poate fi aranjat în funcție de nevoia utilizatorilor, datorită cablului USB de 10 m. Există și alternative de 25 sau 40 de m.
  • Sunetul este excepțional, datorită tehnologiilor exclusive ale Poly: HD Voice, Poly Acoustic Clarity, Poly NoiseBlockAI și Acoustic Fence (Studio) 
  • Soluția se adaptează spațiului din încăpere cu ajutorul încadrării grupului într-un unghi wide, cu ajutorul camerelor care urmăresc vorbitorul, prin intermediul camerelor care fac zoom pe vorbitor și speakerphones.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: