Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Tehnologie in ritmul vietii

Noua gama de difuzoare portabile de la Jabra Speak2, special concepute pentru munca hibrida!
28 Mar 2023

In catalogul Verasys gasiti urmatoarea generatie de boxe profesionale cu microfon, concepute pentru lucrul hibrid

In ultimii zece ani, Jabra Speak Seria 1 a fost prima alegere a clientilor care doreau o experienta de colaborare mai buna. Acum, Jabra a lansat Speak2, noua generatie de difuzoare portabile care te pot ajuta sa te bucuri de o munca hibrida mai transparenta, mai echitabila si mai productiva.

Asigura-te ca toti cei prezenti la intalnire pot participa in mod egal, indiferent daca se afla intr-o sala de sedinte, intr-o cafenea sau in rulota lor, cu ajutorul difuzoarelor portabile Jabra Speak2!

Cu Jabra intreaga lume este biroul tau! 

Speak2 40
In camera de zi. Sau la masuta de cafea. Sau la masuta simpatica din vagonul de tren. Practic, Speak2 40 va conecteaza la sedinte de oriunde v-ati afla. Am proiectat urmatoarea generatie de boxe cu microfon cu sunet full duplex, cea mai moderna tehnologie pentru microfon si difuzoare avansate ca sa facilitam modul de lucru hibrid.

Speak2 55
Reprezinta un upgrade din toate punctele de vedere, oferind sunet considerabil mai puternic, tehnologie a microfoanelor ultra-avansata si flexibilitate adaugata. Nu trebuie decat sa participati

Speak2 75
Echipata cu patru microfoane de ultima ora, pentru imbunatatirea sunetului vocii si cu cei mai noi algoritmi de procesare a semnalului digital, Speak2 75 este, fara indoiala, cea mai eficienta din clasa.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: