Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Veeam Universal License si Veeam Backup pentru Microsoft 365, acum la super pret

O singura licenta portabila pentru protejarea tuturor sarcinilor de lucru
10 Nov 2022

La Verasys International gasiti Veeam Universal License si Veeam Backup pentru Microsoft 365, acum la super pret pana la sfarsitul luni decembrie.

Veeam® Universal License (VUL) este o licență simplă și flexibilă pentru fiecare sarcină de lucru, care protejează toate sarcinile de lucru din medii on-premise, hibride și multi-cloud. VUL este, de asemenea, portabil în toate sarcinile de lucru, ceea ce face ca protejarea și restabilirea backupurilor să fie mai ușoară ca niciodată, evitând în același timp blocarea dispozitivelor și taxele suplimentare.

Portabilitate universală
O singură soluție de licență portabilă poate fi utilizată în cloud, în încărcături de lucru virtuale și fizice, fără probleme.​

  • Portabil și transferabil
  • Multi-nori
  • TCO scăzut

Libertate de alegere
Veeam este ușor de utilizat și este atât hardware cât și cloud-agnostic, oferindu-vă libertatea de a alege

  • Dovada de viitor
  • Fără taxă pe cloud
  • Fără blocări

Faceți backup pentru datele Microsoft 365
Microsoft 365 oferă servicii puternice în cadrul Office 365, dar o copie de rezervă completă a datelor tale Office 365 nu este una dintre ele. Veeam® Backup pentru Microsoft 365 elimină riscul de a pierde accesul și controlul asupra datelor dvs. Office 365, inclusiv Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business și Microsoft Teams - astfel încât datele dumneavoastră să fie întotdeauna protejate și accesibile.

Veeam Backup pentru Microsoft 365 vă oferă puterea de a face backup în siguranță pentru Office 365 în orice locație - local sau în stocarea obiectelor în cloud - inclusiv furnizorii compatibili Amazon S3, Azure Blob, IBM Cloud sau S3 la sediu.

Aceste oferte Veeam® expiră în curând, așa că grăbește-te și profită de această oportunitate înainte de 31 decembrie!

  • Reducere suplimentară de 20% la licențe universale Veeam (VUL) pentru clienților existenți
  • Veeam Backup pentru Microsoft 365 cu o reducere de 15%.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: