Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii

HP CN548A

Optiuni de intrare/iesire a hartiei HP CN548A, Officejet Pro 8600 e-All-in-One, Plain, 561 x 138 x 510 milimetri, China, Cu laser

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

Descriere HP CN548A

HP CN548A. Capacitate maximă: 250 foi, Produse compatibile: Officejet Pro 8600 e-All-in-One. Tipuri de media acceptate: Plain. Greutate: 2,92 kilograme, Greutatea pachetului: 3,6 kilograme. Dimensiunile pachetului: 561 x 138 x 510 milimetri, Ţara de origine: China, Tehnologia tipăririi: Cu laser

Tăvile de intrare HP Officejet îmbunătăţesc performanţele seriei de imprimante HP Officejet 8600 e-All-in-One cu o tavă suplimentară de 250 de coli de hârtie simplă. Tava funcţionează în tandem cu tava standard pentru hârtie pentru o capacitate combinată de hârtie.

Măriţi productivitatea pentru seria HP Officejet 8600 e-All-in-One cu o tavă suplimentară de 250 de coli de hârtie simplă. Funcţionează nemijlocit cu tava standard pentru a asigura soluţii versatile pentru imprimare şi copiere de mare capacitate.

Petreceţi mai puţin timp monitorizând lucrările de imprimare, datorită capacităţii extinse de hârtie.

Economisiţi timp şi lucraţi mai comod – imprimaţi şi copiaţi pe hârtie simplă sau specială, fără a înlocui hârtia din tavă. Încărcaţi simplu hârtie simplă în tava de hârtie pentru 250 de coli şi hârtie cu antet, folii transparente sau hârtie foto în tava pentru hârtie standard.



Specificații tehnice HP CN548A

Greutate 2,92 kilograme
Greutatea pachetului 3,6 kilograme
Tipuri de media acceptate Plain
Dimensiunile pachetului 561 x 138 x 510 milimetri
Ţara de origine China
Tehnologia tipăririi Cu laser
Greutate 6.43
Capacitate maximă 250 foi
Produse compatibile Officejet Pro 8600 e-All-in-One

* Specificațiile tehnice si descrierile pot fi modificate fără preaviz de către producător.