Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
-14%
Cereti Detalii

HP A7E32AA

Port Replicator & Docking HP 2012 90W Docking Station, Docking, HP, 50/60 Hz, Negru, Kensington

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

Descriere HP A7E32AA

HP 2012 90W Docking Station. Tehnologia de conectare: Docking. Compatibilitate de marca: HP. Tensiune AC intrare: 100-240 V, Frecvență de intrare AC: 50/60 Hz, Puterea consumată: 90 W. Culoarea produsului: Negru, Televiziune prin cablu lock slot: Kensington. Lărgime: 260 milimetri, Adâncime: 163,6 milimetri, Înălţime: 66 milimetri

HP oferă o linie integrală de staţii de andocare concepute exclusiv pentru anumite platforme de computere portabile HP Business, astfel încât să puteţi menţine conectivitatea şi confortul laptopului pe o staţie fixă.

• Nu trebuie decât să introduceţi laptopul în doc până când se fixează cu un clic şi sunteţi gata de lucru, fără problemele cauzate de rutarea din nou a cablurilor sau de reconectarea dispozitivelor la birou.

• Beneficiaţi de comoditatea dată de replicarea porturilor şi gestionarea cablurilor, de retrocompatibilitatea cu dispozitive clasice, de posibilitatea de evoluţie odată cu noile tehnologii şi de încărcarea acumulatorului de la computerul portabil conectat.

• Porturile USB 2.0 şi 3.0 permit conectare instantanee la perifericele USB. Interfaţa USB 3.0 reduce timpul necesar pentru transmisia datelor (faţă de USB 2.0), este retrocompatibilă cu USB 2.0, şi este bidirecţională.



Specificații tehnice HP A7E32AA


* Specificațiile tehnice si descrierile pot fi modificate fără preaviz de către producător.