Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Proiecte

Soluțiile și tehnologia potrivite pentru proiectele companiei

Avem experienta!

Avem experienta ca prin solutiile noastre IT&C sa satisfacem cerintele si  sa eficientizam procesele si operatiile specifice din diferite domenii de activitate.

Avem specialisti!

Prin intermediul echipei VERASYS proiectam, dezvoltam, intretinem si optimizam infrastructura IT&C din organizatia Dvs.

Incepem si finalizam dezvoltarea oricarui proiect cu scopul de a gasi solutiile cele mai potrivite pentru toate cerintele formulate de Dvs.

Principiile de valoare care au constituit baza dezvoltarii noastre in cei peste 10 ani de activitate ne-au permis sa dezvoltam o relatie stabila bazata pe incredere cu toti partenerii nostri importanti. Experienta constant acumulata a fost si va fi garantia ca ideile noastre vor contribui la succesul afacerii Dumneavoastra!

HP Converged System 700x pentru virtualizare

Virtualizare On-site

04 Aug 2016

HP ConvergedSystem 700x pentru virtualizare a fost conceput pentru a aborda una dintre prioritățile de vârf cu care se confrunta in prezent organizațiile in domeniul IT - reducand complexitatea centrelor de date.

Citiți mai mult
Server HPE ProLiant DL360 + MSA 1040 Storage

Stocare si virtualizare HPE

19 May 2017

Matricea de stocare HPE MSA este accesibila si utilizeaza cele mai recente tehnologii de stocare si partajate, oferind companiilor mici si mijlocii caracteristici entry-level usor de implementat si usor de gestionat. Impreuna cu serverul HPE ProLiant DL360 Gen9 beneficiati de performanta inalta, flexibilitate si densitate crescuta.

Citiți mai mult
Polycom și Microsoft conectează oamenii de pretutindeni

Polycom pentru mediile Microsoft UC

04 Aug 2016

Colaborati eficient cu solutiile video de comunicatii unificate, proiectate pentru mediul Microsoft Lync! Prin integrarea solutiilor de comunicatii unificate, Verasys propune rezolvarea unor necesitati care sunt din ce in ce mai pregnante in mediile de business in care institutiile si companiile au angajati mobili, sedii, sucursale sau parteneri aflati in diferite zone geografice.

Citiți mai mult
Imbunatatiti eficienta si procesele operationale ale companiei dvs.

Evaluarea rețelei

08 Sep 2016

Rețelele de informații sunt, fără îndoială, cele mai importante din domeniul IT, viteza și fiabilitatea lor sunt fundamentele pe care sistemele dvs. critice de afaceri și aplicații ruleaza. Asigurarea infrastructurii de rețea asupra disponibilitatii și performanței optime este o provocare continuă.

Citiți mai mult
Infrastructura modulară pe platformă Dell VRTX

Dell PowerEdge VRTX

16 May 2017

Redefiniţi infrastructura IT a biroului. Infrastructura modulară pe platforma Dell VRTX integrează servere, storage, networking și management într-un șasiu compact.

Citiți mai mult

Afisare 1 - 5 din 5 rezultate

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
WhatsApp: +4 073.555.0003
E-mail: