Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii
  • Cod produs: V11H914040
  • Grupă: Proiectoare
  • Producător: Epson
  • Aparut din: 20.08.2019
  • Garanție: Maxim 5 ani

Epson V11H914040

Proiector Epson EF-100W

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

Descriere Epson V11H914040

Epson EF-100W

Design elegant şi sofisticatVeţi dori să lăsaţi acest proiector la vedere datorită finisajului său metalic modern, cu colţuri rotunjite în mod elegant şi cu butoane minimaliste. Conţinut supradimensionat oriunde doriţiCu acest proiector uşor şi compact, proiectaţi la o dimensiune impresionantă, de 150 de inci, oriunde doriţi. Este simplu să strângeţi toate lucrurile şi să vă mutaţi dintr-o încăpere în alta sau să-l luaţi când plecaţi de acasă. De asemenea, proiectorul poate fi poziţionat în lateral pentru a proiecta în orice direcţie – pe perete, tavan sau podea. Imagini luminoase şi pline de culoareChiar şi în lumină naturală, acest proiector poate oferi imagini luminoase şi vii, aşadar nu este nevoie să stingeţi luminile, să acoperiţi ferestrele sau să utilizaţi un ecran. Acest avantaj se datorează sursei de lumină laser şi tehnologiei 3LCD.Configurare fără problemeDeschideţi ghidul de prezentare folosind telecomanda, pentru a vedea cât de simplu este să configuraţi proiectorul. Sunetul este redat prin difuzoarele încorporate şi prin portul pentru căşti, însă aveţi şi opţiunea de a conecta proiectorul la o boxă portabilă prin Bluetooth.Căutaţi şi afişaţi orice doriţiAfişaţi conţinut de pe telefon, tabletă, DVD player, consolă de jocuri sau laptop conectându-vă la portul HDMI. Redarea conţinutului este la fel de simplă, deoarece dispozitivele (cum ar fi Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku) pot fi conectate în partea din spate. Urmăriţi conţinutul dvs. preferat pentru următorii 10 ani1Datorită sursei de lumină laser cu o durată lungă de viaţă, veţi putea urmări conţinutul preferat pentru următorii 10 ani1 fără a fi nevoie de întreţinere.- Portabil şi elegant: Design compact şi uşor, cu finisaje metalice elegante- Conţinut supradimensionat, indiferent de direcţie: Afişare cu o dimensiune de 150 de inci, pe perete sau pe tavan- Sursă de lumină laser cu durată lungă de viaţă: Urmăriţi conţinutul dvs. preferat pentru următorii 10 ani1- Simplu de configurat şi de accesat conţinutul: Redaţi conţinut conectând dispozitivele în partea din spate sau folosind portul HDMI- Utilizaţi proiectorul în lumină naturală: Nu este nevoie să stingeţi luminile, să acoperiţi ferestrele sau să utilizaţi un ecran