Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii
  • Cod produs: C31CB25906
  • Grupă: Imprimate POS
  • Producător: Epson
  • Aparut din: 23.11.2016
  • Garanție: Maxim 5 ani

Epson C31CB25906

Receipt Printers Epson Epson TM-H6000IV (906): Serial, PS, EDG, EU, De transfer termic, USB, 68 - 230, Gri, VCCI, FCC, CE, AS/NZS CISPR22, UL, CSA, TUV, GOST-R

Produsul nu mai este disponibil.

* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

Descriere Epson C31CB25906

Epson Epson TM-H6000IV (906): Serial, PS, EDG, EU. Tehnologia tipăririi: De transfer termic, Viteza de imprimare: 300 mm/sec. Interfețe standard: USB. Mărimea buffer-ului: 4 KB. Lăţimea suportate de hârtie: 68 - 230, Lungimea maximă media: 29,7 cm. Lățime panglică: 8 cm, Întretimp între eşecuri: 360000 h

Utilizaţi mai puţină hârtie Micşoraţi consumul de hârtie cu până la 31 la sută datorită funcţiei de economisire a hârtiei pe care o prezintă imprimanta TM-H6000IV. În schimbul comprimării siglelor şi textului, ce determină distorsionarea şi poate compromite lizibilitatea, funcţia de economisire a hârtiei reduce în mod automat spaţiile goale şi înălţimea codurilor de bare. Listează, de asemenea, partea superioară a următoarei chitanţe înainte de a o tăia pe cea curentă pentru a reduce marginea superioară. Folosiţi mai puţină energie Reduceţi cheltuielile de consum datorită eficienţei energetice conforme cu standardul ENERGY STAR. Economisiţi timp şi efort Gestionați cu uşurinţă flota de imprimante TM-H6000IV dintr-o reţea folosind noua funcţie de gestionare de la distanţă. Monitorizaţi starea şi consumul fiecărei imprimante dintr-o singură locaţie şi efectuaţi modificări ale setărilor de la distanţă. Integrare simplă Obţineţi libertatea de a comuta oricând la un mediu USB, cu USB inclus ca dotare standard pe lângă a doua interfaţă ce poate fi schimbată. Grafică aspectuoasă în nuanţe de gri Faceţi o impresie bună asupra clienţilor cu chitanţe de înaltă calitate. Imprimanta TM-H6000IV produce sigle şi grafice aspectuoase în nuanţe de gri, ideale pentru consolidarea mărcii comerciale sau pentru comunicarea mai eficace a ofertelor speciale. Tranzacţii accelerate Fiecare tranzacţie este rapidă şi lipsită de complicaţii cu vitezele de listare ale imprimantei TM-H6000IV până la 300 mm/sec pentru chitanţe şi 5,7 rânduri pe secundă pentru fişe. Pentru a asigura lipsa de frustrări a clienţilor determinate de erorile de procesare a cecurilor, cititorul MICR opţional prezintă un raport de acurateţe de peste 99%. Simplu de utilizat Chiar şi operatorilor fără experienţă le va fi uşor să folosească imprimanta TM-H6000IV - compartimentul mare pentru hârtie permite introducerea fără complicaţii a fişelor şi cecurilor. Înlocuirea consumabilelor este o operaţie sigură, ce poate fi executată cu o singură mână, echipamentul neprezentând margini ascuţite sau componente protuberante.


Specificații tehnice Epson C31CB25906

Mărimea buffer-ului 4 KB
RS-232 port 1
Interfețe standard USB
Lărgime 186 milimetri
Adâncime 278 milimetri
Înălţime 182 milimetri
Greutate 4,4 kilograme
Tehnologia tipăririi De transfer termic
Viteza de imprimare 300 mm/sec
Consum de energie 1,8 A
Certificat Energy Star Da
Diametrul maxim de roll 83
Lăţimea suportate de hârtie 68 - 230
Lungimea maximă media 29,7 cm
Lăţime de ambalaj 30 cm
Adâncimea de ambalaj 40 cm
Înălţime de ambalaj 30 cm
Greutatea pachetului 5,8 kilograme
Culoarea produsului Gri
Indicatori LED-uri Da
Certificare VCCI, FCC, CE, AS/NZS CISPR22, UL, CSA, TUV, GOST-R
Lățime panglică 8 cm
Întretimp între eşecuri 360000 h
Valoarea medie a cicluri între defecţiuni (MCBF) 96000000

* Specificațiile tehnice si descrierile pot fi modificate fără preaviz de către producător.