Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

VERASYS este Adobe Certified Partner

Verasys, prin parteneriatul sau cu Adobe, certifica expertiza pe care o are in furnizarea de soluții software incluzand aplicatiile Web, video si tiparire pentru crearea si furnizarea continutului de inalta-calitate.

Verasys detine experinta vasta in dezvoltarea si livrarea solutiilor bazate pe tehnologii web Adobe, unde dezvoltarea rapida a web-ului prin continut dinamic si cuprinzator este cruciala iar majoritatea imaginilor prezente astazi pe Web au fost create sau modificate folosind unul sau mai multe produse Adobe, cum ar fi: Photoshop, Illustrator, Acrobat, GoLive, LiveMotion, Premiere si After Effects.

Adobe continua sa stabileasca standarde in publicatiile web, video sau tiparite, pentru indiferent ce platforma sau "device"-uri, iar produsele Adobe sunt folosite de designerii Web, dar si de cei care realizeaza grafica, de profesionisti, de organizatii, de diversi utilizatori, atat in scop de afaceri, cat si personal.

Noutăţi