Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Soluţii IT&C

VERASYS furnizeaza solutii la cheie, dezvoltate conform nevoilor specifice fiecarui partener

Prin calitatea solutiilor oferite, expertiza echipei noastre si respectul acordat investitiei dvs. avem capacitatea sa devenim un partener de incredere, eficient si puternic pentru dezvoltarea organizatiei dvs.

Avem flexibilitatea de a propune solutii financiare si economice cu un discount de pana la 50% fata de preturile de lista ale producatorilor bazandu-ne pe suportul acestora.

VERASYS furnizeaza solutii la cheie, dezvoltate conform nevoilor specifice fiecarui partener si ofera asistenta din faza de analiza si definire a cerintelor, pana in faza de suport si mentenanta.

VERASYS combina solutiile oferite pietei locale cu tendintele de evolutie pe plan mondial si se bazeaza pe o echipa competenta pentru a asigura standarde de cea mai inalta calitate. Impreuna cu partenerii sai, VERASYS va propune o gama completa de solutii IT&C care vor fi particularizate impreuna cu specialistii Dvs. pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si prioritatilor din cadrul organizatiei din care faceti parte.

Impreuna cu partenerii sai, VERASYS va propune o gama completa de solutii IT&C care vor fi particularizate impreuna cu specialistii Dvs. pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si prioritatilor din cadrul organizatiei din care faceti parte.

Garantii
VERASYS implementeaza in Romania solutii IT&C de peste 10 ani. Ofera cele mai bune preturi, suport nelimitat , un raspuns rapid si eficient si solutii adaptate la orice domeniu de business. Partenerii nostri folosesc servere on-premise, servere in centre de date, in cloud privat sau solutii de cloud public, fapt care ne-a permis sa ne dezvoltam o profunda intelegere a cerintelor IT&C pentru majoritatea activitatiilor. Prin urmare, VERASYS este bine pozitionata si ofera solutiile cele mai potrivite din punct de vedere tehnic si financiar contribuind la satisfacerea partenerilor din toate sectoarele de afaceri (productie, servicii, banci, constructii, energie, educatie , comunicatii si altele.) .

Certificari ISO
Pentru realizarea tuturor solutiilor oferite VERASYS este certificata, respecta, sustine si promoveaza in procesele interne urmatoarele standarde:

  • ISO 9001 – Sistem de Management al Calitatii
  • ISO 14001 – Sistem de Management de Mediu
  • OHSAS 18001 – Sistem de Management pentru Sanatate si Securitate Ocupationala
  • ISO 27001 – Standarde pentru Securitatea Informatiei precum si prescriptiile asigurarii calitatii conditionate de catre partenerii sai

 

Soluții pentru centre de date

Centre de date

10 Aug 2016

Un Centru de Date este o locatie special proiectata si amenajata pentru a asigura conditiile optime de functionare a echipamentelor electrice si electronice din interior care prelucreaza, stocheaza si protejeaza datele in format electronic dintr-o organizatie. Mai simplu spus, o camera in care echipamentele IT&C critice pot functiona continuu, in conditii optime si la performante maxime.

Citiți mai mult
Soluții pentru consolidare si virtualizare a sistemelor

Virtualizarea sistemelor

10 Aug 2016

Virtualizarea în IT este o metodă de emulare a unui program, a unei componente sau chiar a unui întreg sistem informatic. Astfel, virtualizarea poate fi hardware sau software.

Citiți mai mult
Soluții pentru Prelucrarea și Stocarea datelor digitale

Prelucrarea si Stocarea datelor digitale

10 Aug 2016

Confruntate cu o creștere considerabilă a volumului de informație, organizațiile caută modalități de a accesa, prelucra, gestiona, stoca și arhiva datele importante, printr-o metodă electronică, într-un mod cât mai eficient și cu costuri cât mai reduse.

Citiți mai mult
Infrastructura IT&C profesionista nu lasa loc de improvizatii!

Optimizarea infrastructurii IT&C

10 Aug 2016

Succesul oricarei organizatii in economia moderna presupune o mare receptivitate fata de schimbarile pietei, capacitatea de a se adapta rapid si de a prelua imediat cat mai multe din oportunitatile de afaceri. Infrastructura IT este fundamentul pentru toate solutiile informatice, prezente si viitoare, pe baza careia o organizatie isi va desfasura activitatea. 

Citiți mai mult
Cresteți productivitatea cu ajutorul aplicațiilor software!

Licențiere software

10 Aug 2016

Organizațiile de succes se bazează pe informații pentru a fi cât mai competitive și pentru a lua cele mai bune decizii. Pentru ca informațiile să fie accesibile și rapid prelucrate este necesară o infrastructura care să susțină schimbul de date.

Citiți mai mult
Solutii de Imprimare, Copiere si Scanare

Imprimare, Copiere si Scanare

10 Aug 2016

O solutie integrata de management al resurselor de imprimare, copiere si scanare permite consolidarea costurilor operationale aferente intr-un singur punct prin monitorizarea si controlul intregii flote de echipamente de printare din organizatie.

Citiți mai mult
Soluții pentru Comunicații unificate

Comunicații unificate

10 Aug 2016

Comunicarea reprezintă baza succesului în toate relațiile importante. În lumea modernă modalitățile de comunicare se îmbunătățesc considerabil: telefonia digitală și IP, telefoane smart, voice email, email, conferința video, mesagerie instant, chat sau funcțiile de partajare din calendare, sunt doar câteva din instrumentele și aplicațiile pe care le propunem pentru a comunica în mod curent.

Citiți mai mult
Alegeti solutiile IT&C potrivite de la inceput!

Achizitii echipamente IT

10 Aug 2016

Alegeți soluțiile IT&C potrivite de la început! Datorită evoluției rapide a complexității produselor hardware și aplicațiilor software, alegerea echipamentelor potrivite pentru a susține o afacere, devine din ce în ce mai dificilă.

Citiți mai mult

Afisare 1 - 8 din 8 rezultate

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: