Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Centre de date

Soluții pentru centre de date

10 Aug 2016

Toată evoluția noastră se bazează pe analiză și prelucrarea de informații. Echipele și organizațiile prelucrează datele și se folosesc de informații digitale pentru a răspunde nevoilor complexe de afaceri. Pe măsură ce organizațiile se extind, informațiile sunt păstrate în medii din ce în ce mai sigure și accesul către acestea se dorește din ce în ce mai controlat.

Un Centru de Date este o locație special proiectată și amenajată pentru a asigura condițiile optime de funcționare a echipamentelor electrice și electronice din interior care prelucrează, stochează și protejează datele în format electronic dintr-o organizație. Mai simplu spus, o cameră în care echipamentele IT&C critice pot funcționa continuu, în condiții optime și la performanțe maxime.

Experiența VERASYS în proiectarea și realizarea de diverse spații tehnice permite organizațiilor să se concentreze pe dezvoltarea soluțiilor care să prevină apariția unor probleme tehnice grave care să afecteze sistemele de lucru critice.

Capacitatea noastră de a gestiona eficient resursele dintr-un centru de date împreună cu dezvoltarea de soluții de prevenire a eventualelor probleme reprezintă garanția pentru disponibilitatea și protecția continuă a datelor și a sistemelor IT&C necesare succesului oricărei afaceri. Printre soluțiile pentru centre de date oferite de VERASYS enumerăm: soluții pentru Consolidare și Virtualizare a sistemelor. 

Datorită creșterii semnificative de informații, organizațiile au nevoie pe de o parte de o capacitate mai mare de prelucrare, stocare și arhivare a informațiilor, iar pe de altă parte, din motive financiare de reduceri importante de costuri. Soluțiile oferite de VERASYS promovează consolidarea și virtualizarea sistemelor de stocare și a serverelor folosind tehnologiile VMware, Microsoft, Xen și RedHat.

Infrastructura IT&C trebuie să susțină întotdeauna necesitățile de afaceri și să răspundă așteptărilor referitoare la disponibilitate, performanță, flexibilitate, securitate și control.

Serverele și sistemele de stocare reprezintă o parte importantă a oricărei infrastructuri IT&C. VERASYS aduce partenerilor săi avantajul de a lucra cu cele mai performante tehnologii hardware produse de toți liderii mondiali din domeniu IT&C: HP, LENOVO, DELL, FUJITSU, CISCO, JUNIPER, APC și mulți alții.

Soluții pentru Gestionarea sistemelor 
  
Întreținerea sistemelor și a aplicațiilor reprezintă o activitate care consumă timp și resurse, în special dacă se dorește monitorizarea, analiza și înregistrarea zilnică a evenimentelor importante. VERASYS oferă soluții de management integrat care simplifică mult aceste sarcini folosind aplicații Microsoft, VMWARE, HP, LENOVO, DELL, CISCO, JUNIPER, APC, etc. Evenimentele sunt raportate și înregistrate, iar în cazul apariției unor situații nedorite sunt trimise notificări pentru ca prin intermediul unor simple console, să poată fi controlate sisteme complete hardware și software.

Soluții pentru Disponibilitatea și Securitatea datelor 
  
Este cunoscut și acceptat faptul că organizațiile generează din ce în ce mai multe informații putând afirma că de la an la an volumul acestora se dublează. O organizație poate întâmpina probleme majore în cazul în care nu are acces rapid la înregistrările sale electronice sau nu poate demonstra existența lor. Astfel apare necesitatea unor servicii interne și externe pentru a asigura disponibilitate ridicată a datelor electronice și de a utiliza aplicații și tehnologii corespunzătoare. În acest context posibilitatea unei erori a infrastructurii sau a unui dezastru nu poate fi niciodată exclusă definitiv. Echipamentele se pot defecta din cauza erorilor tehnice, erorilor umane sau atacurilor deliberate precum și din cauza unor dezastre naturale. Soluțiile oferite de VERASYS asigură replicarea și deduplicarea datelor și redirecționarea automată a sistemelor care le accesează crescând disponibilitatea și securitatea informațiilor prin servicii în timp real.

Soluții pentru Arhivarea datelor 
  
Datele și informațiile digitale devin din ce în ce mai numeroase și mai importante dar pe măsură trecerii timpului o parte din ele nu mai sunt de actualitate. Securizarea acestor informații, protejarea lor împotriva pierderii și accesului ilegal reprezintă o prioritate pentru tot mai multe organizații. Mai mult, cerințele legale impun obligații de arhivare electronică și păstrare a informațiilor pentru perioade limitate de timp. VERASYS vă oferă soluții complete de backup digital prin care datele electronice importante pot fi arhivate și stocate asigurându-se astfel securitatea informațiilor de interes din organizație.

Soluții adiacente

 • Sisteme de supraveghere video
 • Sisteme de acces
 • Sistem de prevenire si detecție a incendiilor
 • Sisteme de cablare
 • Sisteme de răcire

Printre serviciile aferente centrelor de date oferite de VERASYS enumeră​m:

 •  Consultanță și proiectare aferentă soluțiilor pentru centre de date 
 •  Consultanță și proiectare a rețelelor de curenți slabi din centrul de date 
 •  Integrarea Rack-urilor și KVM-urilor 
 •  Instalarea și configurarea echipamentelor de electroalimentare 
 •  Instalarea și configurarea echipamentelor hardware și de comunicație 
 •  Instalarea cablurilor de curenți slabi și a cablurilor electrice 
 •  Instalarea și configurarea senzorilor 
 •  Calculul debitului de putere 
 •  Documentație și etichetare 
 •  Livrarea echipamentelor ( rack-uri, KVM-uri, hardware, UPS-uri, cabluri, podele, senzori , automatizări, răcire ) 
 •  Relocarea centrelor de date 

 Pentru a obține informații suplimentare, va rugăm să completați formularul de contact.

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: