Optimizarea infrastructurii IT&C

Infrastructura IT&C profesionista nu lasa loc de improvizatii!

10 Aug 2016

Succesul oricarei organizatii in economia moderna presupune o mare receptivitate fata de schimbarile pietei, capacitatea de a se adapta rapid si de a prelua imediat cat mai multe din oportunitatile de afaceri. Infrastructura IT este fundamentul pentru toate solutiile informatice, prezente si viitoare, pe baza careia o organizatie isi va desfasura activitatea. Odata adoptata o platforma, schimbarea acesteia poate fi foarte costisitoare de aceea alegerea unui tip de infrastructura IT este o decizie strategica pentru organizatii.

O modificare ulterioara in infrastructura informatica implica in general alte actualizari si schimbari ale metodelor sau procedurilor de lucru, ceea ce poate fi foarte costisitor, dificil si chiar neplacut de realizat pentru orice organizatie.

VERASYS ofera o gama variata de solutii pentru realizarea si optimizarea infrastructurilor IT&C care cuprind etapele de proiectare, implementare punere in functiune si intretinere. Proiectele bine structurate si documentate, discutiile directe cu clientul, profesionalismul si experienta acumulata sunt punctele forte ale echipei noastre.

BENEFICIILE implementarii solutiilor de optimizare a infrastructurii IT&C oferite de VERASYS:

 • Reducerea costurilor totale alocate pentru IT&C prin eficienta crescuta a achizitiilor
 • Imbunatatirea productivitatii responsabililor si utilizatorilor resurselor IT&C
 • Garantarea si furnizarea serviciilor critice de business
 • Flexibilitatea si rapiditatea raspunsului pentru nevoile de schimbare generate de deciziile managementului
 • Optimizarea calitatii serviciilor prin abordarea proactiva si crearea unui fundament solid pentru furnizarea serviciilor necesare operatiunilor IT&C interne si externe
 • Pozitionarea infrastructurii IT&C ca un suport real al necesitatilor de business

Printre avantajele solutiilor pentru infrastructura IT oferite de VERASYS enumeram:

 • Flexibilitatea - Veti puteti adapta tehnologii noi pe masura ce acestea apar si sunt adoptate in organizatie. O platforma buna trebuie sa tina seama de viitor.
 • Scalabilitatea - Veti putea extinde foarte usor infrastructura, proportional cu cresterea afacerii.
 • Robustetea - Veti beneficia de garantia stabilitatii, disponibilitatii si securitatii sistemului informatic. Lipsa acestora va poate genera pierderi foarte mari.
 • Usurinta in operare - Veti creste productivitatea si veti scadea costurile instruirii angajand mai usor personal calificat pentru utilizarea sistemelor.
 • Usurinta in administrare - Veti beneficia de administrarea si configurarea centralizata a resurselor care reduc semnificativ costurile de exploatare si timpii necesari pentru diverse implementari. Astfel veti reduce semnificativ cheltuielile si veti beneficia de recuperarea mult mai rapida a investitiilor.
 • Disponibilitate pentru aplicatii - Veti avea garantia ca aplicatiile necesare sunt disponibile pentru platforma dumneavoastra si veti putea adauga astfel functionalitati noi.
 • Compatibilitatea - Veti avea posibilitatea inglobarii vechilor infrastructuri IT&C salvand astfel parte din investitiile deja facute si veti putea planifica migrari de date intre diferite sisteme rapid si fara probleme.

Un mare diferentiator al companiei noastre il constituie anii de experienta si atentie in dezvoltarea solutiilor in situatii practice. Acestea au condus la cresterea profesionalismului si recomanda echipa VERASYS ca un partener de incredere pentru alegerea Dumneavoastra.

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: