Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Clientul este partenerul nostru

Avem certificarea producătorilor că personalul nostru este specializat și are experiența necesară să ofere soluții de înaltă clasă prin care partenerii noștri să își îndeplinească obiectivele IT&C folosind tehnologii de vârf într-o manieră inteligență.

Adobe

VERASYS este Adobe Certified Partner

Bitdefender

VERASYS este Bitdefender Gold Partner

Cisco

VERASYS este CISCO Select Partner

Dell

VERASYS este Dell Solution Provider Partner

HPE

Verasys este HPE Silver Partner

Microsoft

VERASYS este Microsoft Partner

Printronix

VERASYS este Printronix Auto ID Silver Partner

Vmware

VERASYS este VMware Advanced Partner

ECHIPA VERASYS

Este specializată în furnizarea de soluții de tehnologie avansată pentru infrastructuri de date, voce, video și servicii de inginerie și consultanță pentru clienții din sectorul privat și public. În prezent VERASYS oferă soluții IT&C prin care garantează creșterea eficienței și asigură dezvoltarea mai multor tipuri de afaceri pentru parteneri din diferite zone economice: producție, servicii, bănci, construcții, energie, educație, comunicații și altele.

MISIUNEA VERASYS

Constă în satisfacerea integrală a cerințelor partenerilor săi din domeniul IT&C, prin furnizarea promptă de soluții de calitate, prin realizarea de sisteme, aplicații și echipamente la un înalt nivel tehnologic, prin servicii anterioare și ulterioare vânzării (consultanță, proiectare, instalare, implementare, întreținere, asistentă tehnică, instruire) prestate cu maximum de profesionalism.

STRATEGIA VERASYS

Se bazează pe activități de cercetare și prezentare a celor mai noi produse și servicii din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, combinarea și promovarea lor în soluții simple și potrivite pentru cerințele generate de nevoile specifice fiecărui partener de afaceri. Principiile dinamice care ghidează activitatea firmei VERASYS ne permit să menținem o bază de clienți stabili, cuprinzând microîntreprinderi, organizații mici și mijlocii și organizații mari.

ACTIVITATIILE VERASYS

Pentru care echipa noastră este pregătită să răspundă rapid, eficient și avantajos sunt: comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului, fabricarea calculatoarelor și a echipamentelor periferice, fabricarea echipamentelor de comunicații, activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat către client, activități de management (gestiune și exploatare) a mijloacelor de calcul).

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

Address
World Trade Center
Piata Montreal nr.10, intrarea F, etaj 1
011469, Bucuresti
Phone
+4 073 555.0001
+4 073 555.0002
Fax
+4 021 210.9011