Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Servicii IT&C

Asistentă din faza de analiză și proiectare, până în faza de suport și mentenanță

Avem certificarea producatorilor ca personalul nostru este specializat si are experienta necesara sa ofere solutii de inalta clasa prin partenerii nostri sa isi indeplineasca obiectivele IT&C folosind tehnologii de varf intr-o maniera inteligenta.

Verasys adauga propria sa valoare fiecarui tip de solutii oferite.

Oferim consultanta inainte de vanzare, asistenta pe parcursul si la finalizarea procesului de vanzare, precum si servicii de implementare a solutiei.

VERASYS ofera servicii de inalta calitate pentru urmatoarele activitati certificate de organisme externe : comercializarea de produse si solutii IT&C, echipamente de birou si servicii aferente, proiectarea si realizarea de retele de calculatoare, servicii de securitate IT si web design.

Principiile de valoare care au constituit baza dezvoltarii noastre in cei peste 10 ani de activitate ne-au permis sa dezvoltam o relatie stabila bazata pe incredere cu toti partenerii nostri importanti. Experienta constant acumulata a fost si va fi garantia ca ideile noastre vor contribui la succesul afacerii Dumneavoastra!

Servicii de Achizitii hardware

Servicii de Achizitii hardware

10 Aug 2016

Echipa Verasys este pregatita sa raspunda rapid, eficient si avantajos cerintelor dumneavoastra avand o experienta indelungata in domeniul achizitiilor IT oferindu-va consultanta in privinta strategiilor de achizitie pe termen lung, servicii de livrare si instalare personalizate si flexibile.

Citiți mai mult
Securizati-va informatiile, imbunatatiti performanta

Servicii de Virtualizare

10 Aug 2016

VERASYS are o echipa specializata de experti in Virtualizare, oferind o gama variata de servicii pentru a va pune la dispozitie tehnologii cat mai diverse. De la design de retea si analiza de fezabilitate la implementari si upgrade-uri, avem expertiza si experienta necesare pentru a va oferi cele mai bune solutii de virtualizare. 

Citiți mai mult
Servicii de Prelucrare si Stocare a datelor

Servicii de stocare a datelor

10 Aug 2016

Serviciile Verasys pentru prelucrarea si stocarea datelor includ configurarea sistemelor de securitate, a sistemelor de replicare, backup si restore, designul sistemelor. ​

Citiți mai mult
Migrarea serviciului de email de la platforma Google G Suite la Office 365

Servicii de migrare in platforma Office 365

17 Jul 2017

Verasys va propune o solutie eficienta de migrare a email-ului din platformei Google G Suite la Office 365, beneficiind de intreg suportul in configurarea si setarea acestuia

Citiți mai mult
Servicii de Licentiere software

Servicii de Licentiere software

10 Aug 2016

Asistam organizatia dvs. in vederea achizitiei de licente software, astfel incat sa fiti deplin acoperiti din punct de vedere legal si deplin multumiti din punct de vedere financiar, pornind de la identificarea nevoilor pana la instalarea si upgrade-ul solutiilor utilizate. Oferim informare rapida si periodica privind schimbarile programelor de licentiere si migrarea catre versiunile noi.

Citiți mai mult
Servicii de Imprimare, Copiere si Scanare

Servicii de Imprimare, Copiere si Scanare

10 Aug 2016

Oferim solutii integrate de gestiune a resurselor folosite pentru organizatii cu zeci sau sute de echipamente de imprimare, copiere si scanare dispuse in locatii multiple. ​

Citiți mai mult
Servicii de Evaluare retea

Servicii de Evaluare retea

10 Aug 2016

Gama VERASYS de servicii de evaluare de retea oferă o înțelegere detaliată a eficientei retelei curente si arhitecturii acesteia, a problemelor si riscurilor cu care va confruntati, precum si optiuni de remediere si imbunatatiri ale acestora.

Citiți mai mult
Servicii complete

Servicii de Configurare, Instalare și Migrare

22 May 2017

Verasys ofera servicii complete de configurare, instalare si migrare. Serviciile sunt furnizate separat sau ca parte integrata a unor proiecte in care sunt implicati consultanti cu o experiza tehnica vasta si se adreseaza solutionarii cerintelor specifice nevoilor clientului.

Citiți mai mult
Servicii de comunicare unificata

Servicii de Comunicare unificata

10 Aug 2016

Solutiile de comunicatii unificate devin parte integranta din managementul infrastructurii IT. Avand un potofoliu complet de solutii de comunicatii, asiguram partenerilor si clientilor noastri intreaga gama de servicii specializate oferind suport pentru a va adapta continuu noilor cerinte. ​

Citiți mai mult
Servicii Centre de date

Servicii Centre de date

10 Aug 2016

Proiectarea, realizarea, implementarea, suportul si controlul solutiilor IT&C intr-un centru de date constituie elementele esentiale pentru buna functionare a tuturor instrumentelor informatice dintr-o organizatie.

Citiți mai mult

Afisare 1 - 10 din 10 rezultate

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: