Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Informaţii comenzi

  1. Informatii importante despre site
  2. Informatii comenzi online
  3. Informatii cu privire la plata
  4. Garantii / Service
  5. Produse defecte / Conditii de returnare
  6. Livrare

VA RUGAM SA PARCURGETI ACEASTA SECTIUNE PENTRU O MAI BUNA INTELEGERE A MODULUI DE VANZARE ONLINE, PRECUM SI A SERVICIILOR POST-VANZARE.

Informatiile privind achizitionarea produselor se limiteaza la cele specificate in aceasta sectiune a site-ului, precum si in sectiunea Termeni si conditii de achizitionare a produselor.


Informatii importante despre site

www.verasys.ro reprezintă catalogul de promovare pentru produsele si serviciile celor mai importanti producatori IT&C la nivel  mondial sustinute in teren  de o echipa de consultati profesionisti care nu se schimba pe durata relatiei cu noi si care se asigura permanent ca aveti ceea ce va trebuie la birou.
In prezent VERASYS ofera solutii IT&C prin care garanteaza cresterea eficientei si asigura dezvoltarea mai multor tipuri de afaceri pentru parteneri din diferite zone economice: productie, servicii, banci, constructii, energie, educatie, comunicatii si altele.


Informatii comenzi online

Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
Produsele sunt vândute în mod exclusiv clienților finali din sectorul privat sau de stat.

Toate produsele IT&C prezentate pe site sunt disponibile. Exista situatii in care produsele nu pot fi livrate imediat ele fiind  rezervate, in curs de receptie sau  importate ca urmare a unor comenzi specifice.

Modalitatile de a intra in posesia produselor prezentate pe site-ul VERASYS sunt:

Comanda online de produse ( recomandat - este necesar cont de utilizator pe site)

Comanda  prin email catre cereri@verasys.com (NU este necesar cont de utilizator pe site)

Comanda prin intermediul paginii de contact (NU este necesar cont de utilizator pe site)

Comanda de produse prin fax: +4 021 210 90 11.

***Livrarea produselor se va face prin curier rapid sau cu transport propriu ( in Bucuresti sau in orasele in care Verasys are deschise magazine ) in termene cuprinse intre 3 si 48 de ore.

Comanda online de produse consta in doi pasi simpli pentru solicitarea produselor dorite.

Va reamintim ca pentru derularea fara probleme a procesului de comanda este necesara autentificarea, precum si completarea datelor generale din panoul utilizatorului. Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa il comandati, adaugati numarul de produse in comanda Dvs. si trimiteti-l in cosul de cumparaturi. Veti observa aparand in dreapta sus un tabel ce include denumirea produsului comandat, cantitatea de produse comandata, pretul unitar, precum si suma totala a comenzii dumneavoastra. Pe masura ce adaugati produse la comanda dumneavoastra, acestea sunt afisate in tabelul de mai sus, care va insoteste in navigarea pe site, astfel ca in orice moment aveti un status clar al produselor pe care doriti sa le achizitionati. Pentru a finaliza comanda, apasati butonul Trimite Comanda. Dupa preluarea cu succes a comenzii dumneavoastra, veti primi un email prin care sunteti informat ca solicitarea dumneavoastra a fost trimisa catre un reprezentant de vanzari Verasys.

Comanda de produse prin email NU necesita USER si PASSWORD pe site ) In cazul in care aveti o casuta de email va rugam trimiteti-ne comanda Dvs. la adresa de email: cereri@verasys.com sau oferte@verasys.com.

Comanda de produse prin intermediul paginii de contact ( NU necesita USER si PASSWORD pe site ) In pagina de contact exista un formular online prin care se pot transmite comezile Dvs. Va rugam sa completati datele de contact pentru a putea raspunde comenzii Dvs.

Comanda de produse prin fax si cererea de oferta poate fi transmisa prin fax la nr: +4 021 210 90 11

Dupa efectuarea unei comenzi se emite factura proforma. In factura proforma sunt trecute toate datele de identificare a produselor (cod, denumire, cantitate, pret). Va rugam sa verificati datele inscrise in factura proforma pentru ca livrarea produselor sa se efectueaza dupa acceptarea produselor din partea Dvs.

Conform OUG 5 din 16.04.2015 va informam ca la achizitionarea oricarui produs purtator de timbru verde puteti solicita preluarea in sistem "unu la unu" a unui echipament de tip echivalent care a indeplinit aceleasi functii cu echipamentul nou achizitionat.


Informatii referitoare la plata

Plata se face pe baza facturii proforme emise dupa efectuarea unei comenzi de catre Dvs.
Pentru produsele al caror termen de livrare este mai mare (maxim 30 zile), pentru confirmarea comenzii este necesara achitarea unui avans cuprins intre 10% si 30% din valoarea totala a comenzii.

Factura fiscala si certificatele de garantie se tiparesc numai dupa acceptarea de catre Dvs. a facturii proforme si insotesc produsele la livrare. Factura fiscala contine aceleasi date ca si cele inscrise in factura proforma (date client, produse, preturi).
Va recomandam parcurgerea sectiunii Termeni si conditii » Modalitatea de plata.


Garantii / Service

Toate produsele de pe site-ul www.verasys.ro beneficiaza de garantia acordata de producator.
Service-ul pentru produsele de pe site-ul www.verasys.ro este asigurat de catre producator si centrele de service autorizate de acesta.
VERASYS va ofera suport in alegerea produselor si va pune la dispozitie toate informatiile oferite de reprezentantii producatorului. Daca doriti informatii aditionale sau specificatii care nu sunt afisate pe site-ul www.verasys.ro, este recomandat sa ne contactati.


Produse defecte / Conditii de returnare

Produsele defecte vor fi ridicate de catre curier, in urma unei sesizari primite din partea dvs; costurile de transport vor fi suportate de VERASYS.

Conditiile de returnare presupun:

a.) returnarea ambalajului original si a tuturor accesoriilor nedeteriorate si complete;
b.) completarea unui formular electronic care va fi trimis pe adresa service@verasys.com;
c.) expedierea produsului prin curier catre depozitul VERASYS din Bucuresti str. Soveja, nr. 73 ;

Pentru detalii, contactati Departamentul RMA (Return to Manufacturer) al firmei VERASYS la casutele de email, service@verasys.com sau la tel. 0788-123412.
Va recomandam citirea sectiunii Termeni si conditii » Garantie.


Livrare

Livrarea produselor comandate de Dvs. se face oriunde in tara prin servicii de curierat sau prin transporul propriu in Bucuresti si in cazul anumitor locatii. Termenul de livrare pentru produsele care sunt disponibile imediat este cuprins intre 3 si 48 ore. Livrarile se fac in toate zilele saptamanii, cu exceptia zilei de duminica.
VERASYS este un magazin online si respecta tipicul livrarilor door to door la adresa indicata de Dvs. Va recomandam citirea sectiunii Termeni si conditii » Livrare.