Licențiere software

Cresteți productivitatea cu ajutorul aplicațiilor software!

10 Aug 2016

Organizațiile de succes se bazează pe informații pentru a fi cât mai competitive și pentru a lua cele mai bune decizii. Pentru ca informațiile să fie accesibile și rapid prelucrate este necesară o infrastructura care să susțină schimbul de date. Utilizarea eficientă a datelor din platformele existențe implică o serie de aplicații pentru care organizațiile au obligația legală de a cumpăra drepturile de utilizare. 
  
Lipsa unui control al costurilor de licențiere software conduce inevitabil la creșterea semnificativă a cheltuielilor operaționale. Pentru a reduce costurile IT, dar și pentru a evita cheltuieli suplimentare datorate riscurilor de necunoaștere a drepturilor de autor este important ca fiecare organizație să își poată administra, controla și proteja achizițiile software pe întreaga lor durată de viață. 
  
Licența software este un acord ce însoțește un produs informatic și oferă drepturi utilizatorilor pentru a îl utiliza. 

Obiectivul VERASYS de a satisface integral cerințele partenerilor din domeniul IT&C angajează în mod prioritar includerea produselor și serviciilor de licențiere software în soluțiile oferite. VERASYS oferă soluții de licențiere în parteneriat cu toți liderii mondiali în domeniu Microsoft, VMware, LENOVO, RedHat, Adobe, Corel, etc, dar și pentru diverse aplicații ale unor producători de nișă. Ne adresăm astfel unui număr ridicat de clienți cu domenii de activitate diverse. 
  
Oferta noastră pentru soluțiile de licențiere software include servicii de consultanță pentru gestionarea achizițiilor software și conformitatea licențelor utilizate în activitatea organizației. 
  
Echipa noastră oferă servicii de consultanță care ajută organizațiile să aleagă programele software potrivite și să utilizeze aplicațiile de care au nevoie pentru a-și atinge scopurile strategice. Rolul consultanților noștri este să ajute beneficiarii în selectarea și procurarea la timp a licențelor software și de a menține sub control costurile de licențiere. Vă punem la dispoziție cele mai avantajoase programe și strategii de achiziție, incluzând discount-uri de volum sau reduceri pentru diferite tipuri de clienți. 

Beneficiile soluțiilor de licențiere software oferite de VERASYS: 

  • Asistentă și consultanță ori de câte ori apare o necesitate sau o interogare în ceea ce privește contractul de licență de software. 
  • Suport tehnic oferit de producător 
  • Prețuri preferențiale și reduceri de preț pentru achiziții de volum 
  • Controlul, inventarierea și gestionarea licențelor software folosite în organizație 
  • Printre serviciile aferente soluțiilor de licențiere software oferite de VERASYS enumerăm: 

Servicii anterioare și posterioare vânzării pornind de la identificarea nevoilor până la instalarea și upgrade-ul soluțiilor utilizate

  •  Consultanță pentru recomandarea unei soluții de licențiere potrivite și economice 
  •  Informare rapidă și periodică privind schimbările programelor de licențiere 
  •  Actualizare periodică a licențelor 
  •  Asistentă la migrare către versiuni noi 

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: