Descarcati

Verasys este HPE Silver Partner

Avem ca obiectiv crearea unor experiente cat mai valoroase, astfel ca, prin solutiile HP si HP Enterprise pe care le oferim, sa imbunatatim continuu modul in care partenerii nostri traiesc si muncesc.

Parteneriatul cu HP reprezinta recomandarea pe care compania Hewlett Packard o acorda firmei VERASYS, ca partener de incredere si vanzator certificat in activitatea de IT&C. HP autorizeaza VERASYS sa ofere servicii de consultanta, sa dezvolte, sa vanda si sa implementeze toata gama de produse si solutii HP. Acest fapt, reprezinta garantia prin care clientii nostri beneficiaza de cel mai bun nivel posibil de implicare in activitatea pe care compania Hewlett-Packard o ofera in Romania.

VERASYS ca HP Silver Partner, a livrat in mod constant solutii performante IT si a acordat o importanta deosebita in oferirea de suport de inalta calitate. VERASYS ofera un set complet de tehnologii din portofoliul de produse HP. Pornind de la infrastructura tip datacenter pana la dispozitive portabile, noi oferim partenerilor nostri o gama larga de produse si servicii, de la procesarea informatiilor la fotografia, printarea si divertismentul digital.

Acest portofoliu complet ne ajuta sa oferim produse potrivite, servicii si solutii personalizate dupa nevoile specifice clientilor nostri. VERASYS are 2 linii de business:

  • Personal Systems Group, care se concentreaza pe produse personal systems de tip: dispozitive de calcul mobile si statii de lucru;
  • Enterprise Business, care se concentreaza pe produse de business de tip: servere, unitati de stocare, software si retele de date;

VERASYS are o experienta vasta in implementarea solutiilor ce au la baza servere, unitati de stocare si centre de date, datorita parteneriatului puternic cu liderul de piata HP.

Angajamentul VERASYS cu HP se intinde dincolo de toate acestea! Suntem un partener de afaceri responsabil care este preocupat de imbunatatirea infrastructurii IT si capacitatile de afaceri ale clientilor nostri.

Profesionistii nostri sunt certificati pe toate platformele HP avand specializari certificate pentru: servere, solutiile de stocare (SAN, NAS și DAS), PC-uri, imprimante, multifunctionale.

Noutăţi