VERASYS este Microsoft Partner

Parteneriatul cu Microsoft confirma cunostintele si gradul de experienta in implementarile pe care VERASYS le ofera partenerilor sai si garanteaza faptul ca acestia beneficiaza de cele mai bune solutii Microsoft pentru domeniile certificate. Statutul de partener Microsoft vine ca o completare a solutiilor si serviciilor existente si permite companiei sa se adreseze clientilor de tip Enterprise cu solutii specifice prin care acestia sa isi poata maximiza investitia in tehnologie, prin obtinerea unor beneficii pe care numai partenerii Microsoft le pot oferi.

VERASYS contribuie catre partenerii sai cu solutii care folosesc tehnologii avansate Microsoft care decurg din adresarea nevoilor care afectează productivitatea. Dintre acestea enumeram: dezvoltarea de aplicatii, colaborarea on-line, stocarea si arhivarea datelor, securitatea, consolidarea si virtualizarea sistemelor. 

 

VERASYS International este Partener Microsoft Cloud Accelerate si detine experienta vasta in dezvoltarea si livrarea solutiilor bazate pe tehnologii web Microsoft. Microsoft Cloud Accelerate este un program conceput pentru a recunoaste si recompensa partenerii sai, care au oferit solutii de tip cloud de inalta performanta.

VERASYS a indeplinit criteriile parteneriatului Microsoft Cloud Accelerate prin furnizarea in mod constant de servicii de consultanta, integrare, migrare de inalta calitate precum si servicii de implementare a tehnologiilor de tip cloud Office 365.

Resursele tehnice si de vanzare de care VERASYS dispune prin programul Microsoft Cloud Accelerate ne situeaza intr-o pozitie de lider, astfel raspundem nevoilor unice ale partenerilor nostri pe care le adresam prin solutii optimizate. De asemenea VERASYS detine urmatoarele competente Microsoft: Silver Collaboration and Content, Silver Midmarket Solution Provider, Silver Mobility, Silver OEM, Silver Small Business, Silver Software Asset Management, Silver Devices and Deployment.

Noutăţi