Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Descarcati

VERASYS este VMware Advanced Partner

Parteneriatul cu VMware confirma pe deplin importanta pe care VERASYS o acorda satisfactiei partenerilor sai, oferind solutii si servicii IT integrate, de la infrastructura hardware si software, la solutii de virtualizare complexe.

VERASYS detine atat certificarile necesare, cat si competente in proiectare, implementare, suport si mentenanta pentru solutiile bazate pe tehnologii VMware. Implementarea unui proiect de virtualizare a resurselor hardware se face parcurgand metodologia de proiect si consultanta, de catre personal calificat si certificat WMware, cu o experienta indelungata in diverse proiecte de consolidare.

Statutul VMware Enterprise Partner certifica faptul ca personalul VERASYS este specializat si recunoscut pentru instalarea, configurarea si suportul produselor VMware iar firma VERASYS este lider de piata in furnizarea tehnologiilor WMware.

Am investit in know-how-ul tehnologiilor VMware, astfel incat sa putem oferi cele mai potrivite solutii pentru partenerii nostri si cele mai bune raspunsuri pentru cerintele referitoare la infrastructura virtuala.

Noutăţi