Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii
  • Cod produs: GD3920
  • Producător: GOLDEN BEAR
  • Aparut din: 02.11.2021
  • Garanție: Maxim 5 ani

GOLDEN BEAR GD3920

"Alege-ți o suprafață plană și distracția începe cu JCB. Doug, Joey, Danși Marty sunt partenerii tăi de joacă.Trage înapoi mașinuța și privește-o cum pornește la drum. Alătură-te echipei JCB.Robuste și vesel colorate, mașinuțele îi înveselesc pe cei mici, dar ledezvoltă în același timp și imaginația.Fabricate din plastic consistent și culori vesele, mașinuțele pullbacksJCB sunt perfecte pentru mâinile mici ale copilașilor. Trebuie doar sale tragi înapoi pentru ca apoi sa le urmărești cum pornesc la drum!Există 4 personaje JCB gata de joaca. Doug, Joey, Dan și Marty promitdistracție fără limite! Atenție! Nerecomandat copiilor sub 3 ani.Pericol de sufocare. Conține părți mici ce pot fi înghițite sauinhalate. Păstrați aceste informații precum și ambalajul pentrureferințe ulterioare. Îndepărtați ambalajul înainte de a da jucariacopilului. Țineți roțile jucariei departe de părul, mâinile sau hainelecopilului.A nu se utiliza jucaria în exterior sau pe teren accidental, deorecefuncțiile produsului nu vor mai avea ac

3471 LEI cu TVA
2917  LEI 575 617 $
fără TVA
STOC ACTUAL: La comanda -

Cumpărați de inca 965.29 lei si transportul este GRATUIT, sau:

  • Livrare in 30 de zile.

Comandati telefonic si prin email:

  • Telefon: 073 555 0001
  • Email: contact@verasys.com


* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

PRIMUL MEU JCB - MASINUTE PULLBACK DOUG

"Alege-ți o suprafață plană și distracția începe cu JCB. Doug, Joey ,Danși Marty sunt partenerii tăi de joacă.Trage înapoi mașinuța șiprivește-o cum pornește la drum. Alătură-te echipei JCB.Robuste și veselcolorate, mașinuțele îi înveselesc pe cei mici, dar ledezvoltă înacelași timp și imaginația.Fabricate din plastic consistent și culorivesele, mașinuțele pullbacksJCB sunt perfecte pentru mâinile mici alecopilașilor. Trebuie doar sale tragi înapoi pentru ca apoi sa leurmărești cum pornesc la drum!Există 4 personaje JCB gata de joaca.Doug, Joey, Dan și Marty promitdistracție fără limite! Atenție!Nerecomandat copiilor sub 3 ani.Pericol de sufocare. Conține părți micice pot fi înghițite sauinhalate. Păstrați aceste informații precum șiambalajul pentrureferințe ulterioare. Îndepărtați ambalajul înainte de ada jucariacopilului. Țineți roțile jucariei departe de părul, mâinilesau hainelecopilului.A nu se utiliza jucaria în exterior sau pe terenaccidental, deorecefuncțiile produsului nu vor mai avea acelasi efect.Nunecesita baterii.Vârsta recomandată: 3ani+ "