Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.
Filteaza
Cereti Detalii
  • Cod produs: MK735
  • Producător: MomKi
  • Aparut din: 31.08.2017
  • Garanție: Maxim 5 ani

MomKi MK735

"Litere Magnetice Ideal pentru a învăța alfabetul, pentru exerciții de scriere și pentru pregătirea pentru clasa întâia. Un mod excelent de a lăsa mesaje pe frigider! Contine: 67 de magneți; Setul poate fi folosit pe orice suprafață magnetică. Literele Magnetice sunt cel mai plăcut și distractiv mod de învățare a alfabetului. Ideale pentru preșcolari, dar și pentru adulți atunci când vor să lase mesaje pe frigider. Literele magnetice pot să fie utile și pentru învățătoare atunci când predau alfabetul bobocilor de clasa întâi. Imaginile sunt folosite numai cu scop ilustrativ. Acest set este recomandat de profesori ca fiind un instrument încurajator în primii pași de învățare a scrierii și citirii. Litere Magnetice ATENȚIE: Produsul conține magneți de dimensiuni mici. Magneții înghițiți se pot lipi unii de alții în intestine, cauzând infecții grave și chiar moartea. În cazul înghițirii sau inhalării magneților, consultați imediat medicul. Vârsta: 4-99"

5651 LEI cu TVA
4749  LEI 936 1004 $
fără TVA
STOC ACTUAL: La comanda -

Cumpărați de inca 943.49 lei si transportul este GRATUIT, sau:

  • Livrare in 30 de zile.

Comandati telefonic si prin email:

  • Telefon: 073 555 0001
  • Email: contact@verasys.com


* Comanda minima initiala este de 1000 de EURO fara TVA.
* Verasys se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat.
* Toate produsele prezentate pe site au garanția oferita de producător sau furnizor.
* Informatiile pot contine mici inadvertente, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
* Poza produsului are caracter informativ.

LUMEA MAGNETILOR - LITERE MAGNETICE

"Litere MagneticeIdeal pentru a învăța alfabetul, pentru exerciții descriere și pentrupregătirea pentru clasa întâia. Un mod excelent de alăsa mesaje pefrigider!Contine: 67 de magneți; Setul poate fi folosit peorice suprafațămagnetică.Literele Magnetice sunt cel mai plăcut șidistractiv mod de învățare aalfabetului. Ideale pentru preșcolari, darși pentru adulți atunci cândvor să lase mesaje pe frigider. Literelemagnetice pot să fie utile șipentru învățătoare atunci când predaualfabetul bobocilor de clasaîntâi.Imaginile sunt folosite numai cu scopilustrativ.Acest set este recomandat de profesori ca fiind uninstrumentîncurajator în primii pași de învățare a scrierii șicitirii.Litere MagneticeATENȚIE: Produsul conține magneți de dimensiunimici.Magneții înghițiți se pot lipi unii de alții în intestine ,cauzândinfecții grave și chiar moartea.În cazul înghițirii sau inhalăriimagneților, consultați imediatmedicul.Vârsta: 4-99"