Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Abbyy FineReader PDF for Windows

Doar ESD 16.09 – 25.09.2020
15 Sep 2020

Economisiți 30% cu Verasys pentru productivitatea dvs. cu FineReader PDF. Pana pe data de 25.09.2020 puteti achizitiona produsele Abbyy FineReader PDF cu un discount de 30%. 

Perioada: 16.09 - 25.09.2020

ABBYY FineReader este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficientă a documentelor în mediul digital. Cu tehnologia ABBY OCR bazată pe AI procesele de digitalizare, recuperare, editare, protejare sau distribuire a documentelor se realizează mult mai ușor.

FineReader PDF reduce blocajele rezultate din documente și informații inaccesibile, ce nu pot fi căutate online; fluxuri de lucru care implică un mix de hârtie și documente digitale; sarcini care necesită utilizarea mai multor aplicații software. Acest lucru permite angajaților să se concentreze pe domeniile lor de expertiză, mai degrabă decât pe sarcini administrative.

  • Editarea și organizarea PDF-urilor: editați și actualizați documentele PDF (create digital sau convertite din hârtie) fără pași suplimentari de conversie.
  • Colaborează și aprobă PDF-urile: folosește instrumente de comentarii și marcaje pentru a facilita succesul în colaborare.
  • Protejarea și semnarea PDF-urilor: securizarea documentelor prin utilizarea semnăturilor digitale, redarea sensibilă informații, eliminarea datelor ascunse (adică, metadate) și controlul accesului cu parole.
  • Creați și convertiți PDF-uri: faceți accesibile documentele pe hârtie transformându-le PDF-uri ce au disponibilă funcția de căutare sau convertiți documente PDF în formate editabile precum Microsoft® Office.
  • Digitalizați documente și scanări cu OCR: Integrați documentele de hârtie în spațiul de lucru digital pentru stocare și găsire sau reutilizare și editare.
  • Automatizarea rutinelor de digitalizare și conversie (DOAR FineReader 15 Corporate): Sarcini de conversie repetitive sau conversia documentelor în editabile sau documente ce au disponibilă funcția de căutare.
  • Compararea documentelor în diferite formate (DOAR FineReader 15 Corporate): Identificați modificările
  • între două versiuni ale unui document rapid și fiabil.

Nu intra in promotie: licentele volume, GOV si EDU

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Descarcati:

Produse

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: