Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Noul punct de acces Zyxel WBE660S WiFi 7 BE22K

Puternic. Sigur. Wireless.
06 Nov 2023

Descopera noul punct de acces Zyxel WBE660S WiFi 7 BE22K din catalogul Verasys, cea mai recenta generatie de tehnologie wireless (WiFi 7).

WBE660S este conceput pentru a oferi un wireless puternic si sigur, cu o securitate cibernetica de ultima generatie la scara larga. Ofera conectivitate de pana la 22Gbps prin intermediul radioului sau tri-band 4x4x4, ceea ce il face cel mai rapid punct de acces wireless disponibil. WBE660S are caracteristici, performanta si capacitate de nivel enterprise.

WBE660S este echipat cu antena inteligenta Zyxel, care monitorizeaza si ajusteaza constant conexiunile pentru fiecare dispozitiv, asigurand o performanta optima constanta. Aceasta tehnologie previne inconsecventele de conectare si intarzierile cauzate de interferente.

Fiecare element de design hardware joaca un rol crucial in asigurarea performantei si a fiabilitatii. Punctul de acces WBE660S incorporeaza componente de inalta calitate alese cu grija pentru a asigura o experienta exceptionala si o durata de viata extinsa.

Avantaje WBE660S

  • 22GBPS BE22K tri-benzi/radio (4x4 in 2,4Ghz, 4x4 in 5Ghz, 4x4 in 6Ghz) Punct de acces wireless WiFi 7.
  • 10GbE PoE uplink pentru conectivitate LAN de mare capacitate.
  • Echipat cu procesor Qualcomm quad-core, impreuna cu functii complete de gestionare si securitate.
  • Tehnologie de antena inteligenta (SMART) conceputa pentru a va oferi conectivitate wireless optima la scara larga.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: