Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Obtineti mai multe cu Microsoft 365

Asistenta pentru Office 2010 se va incheia dupa data de 13 octombrie 2020
14 Oct 2020
Verasys va propune schimbare Office 2010 cu Microsoft 365 deoarece din data 13 octombrie Microsoft nu va mai oferi asistenta tehnica. Obtineti aplicatii desktop de referinta folosite in intreaga lume, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint si altele. Creati, vizualizati si editati in timp real pe toate dispozitivele cu aplicatiile desktop si mobile pentru computere PC Windows, iOS, Android si Mac.

Ce inseamna sfarsitul asistentei dupa aceasta data? 

  • Microsoft nu va mai oferi asistenţă tehnică, remedieri ale erorilor sau remedierea de securitate pentru vulnerabilităţile Office 2010 care pot fi raportate sau descoperite ulterior. Acestea includ actualizări de securitate care vă ajută la protejarea PC-ului impotriva virusilor, a spyware-ului si a altor software-uri rău intenţionate.
  • Nu vei mai primi actualizări de software Office 2010 de la Microsoft Update.
  • Nu vei mai primi asistenţă tehnică prin telefon sau chat.
  • Nu se vor mai furniza actualizări pentru conţinutul de asistenţă, iar cea mai mare parte din ajutorul online va fi retrasă
  • Nu veti mai putea descărca Office 2010 de pe site-ul web Microsoft. 

Faceţi upgrade la Microsoft 365 pentru a lucra oriunde, de pe orice dispozitiv, beneficiind in continuare de asistenţă.

Solutia completa Office disponibilă in prezent este Microsofe 365 Business Stendard care oferă versiunile premium ale aplicatiilor Office, alături de aplicaţii destinate companiilor, cum ar fi Microsoft Teams si Microsoft Bookings. Poate fi folosit pe cel mult 5 PC-uri/computere Mac, 5 tablete si 5 telefoane (inclusiv pe Windows Phone, iOS si Android).

 

Aplicaţiile pe care le cunosti au devenit mai inteligente

Este mult mai usor să dai viaţă ideilor cu Microsoft 365. Versiunile Premium de Word, Excel si PowerPoint te ajută cu inteligenţa incorporată si iti permite să elaborezi in comun, să dictezi documente si să obtii date in timp real.

Ai intotdeauna acces la informaţiile tale

Accesezi si salvezi fisierele in siguranţă de oriunde, pe toate dispozitivele dvs. preferate, cu 1 TB de spaţiu de stocare in cloud cu OneDrive.
 

Realizaţi mai multe impreună

Partajezi si colaborezi cu usurintă cu alte persoane, efectuănd editări si fumizănd feedback in timp real. Lucrează impreună cu alte persoane gratuit, utilizănd Office pentru web.

Protejează activele digitale

Cu securitate OneDrive, cum ar fi detectarea ransomware, linkurile de partajare protejate prin parolă si recuperarea fisierelor. Cu Outlook.com obtii protectie avansată Impotriva virusilor si a phishingului.

 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: