Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Ofera decembrie licenta CorelDRAW Graphics Suite

Pana la 15% reducere la Corel Ugrade!
11 Dec 2019

Verasys va ofera licenta CorelDRAW Graphics Suite + Upgrade Protection Program, 1 an  (abonament de mentenanta) la un pret special!

Puteti sa alegeti o licenta perpetua sau un abonament. 

Upgrade Protection este un plan anual de plata cu costuri reduse pe care il puteti adauga la achizitia dvs. perpetua de licenta care va asigura ca sunteti eligibil pentru cea mai actuala versiune a CorelDRAW Graphics Suite. Atata timp cat va mentineti Upgrade Protection activ, veti primi cele mai noi versiuni ale CorelDRAW Graphics Suite cum sunt eliberat, fara costuri suplimentare. Spre deosebire de abonament, daca alegeti sa intrerupeti actualizarea dvs. anuala, Upgrade Protection, veti pastra ultima versiune a software-ului pe care l-ati primit.

Clientii cu cea mai noua versiune de CorelDRAW Graphics Suite sau CorelDRAW Technical Suite vor primi cele mai bune oferte din noua versiune, odata ce acestea devin disponibile.

Oferta este valabila numai pentru luna decembrie 2019.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com.

Descarcati:

Produse

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
WhatsApp: +4 073.555.0003
E-mail: