Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Promotie Corel CorelDRAW Graphics Suite - Licenta 1 an

Instrumente profesionale de proiectare la indemana
22 Nov 2021

Beneficiati de pret promotional la CorelDRAW Graphics Suite SU 365-Day Subs, Licenta 1 an, din catalogul Verasys la pret promotional valabila pana la 6 decembrie 2021.

Instrumente de design grafic de renume pentru industrie
Dărâmați barierele creative în orice cadru. CorelDRAW Graphics Suite 2021 va leagă cu latura dvs. creativă pentru a produce proiecte de ilustrare vectorială, machete și editare foto de calitate profesională - pe aproape orice platformă.

Nou in CorelDRAW 2021 Graphic Suite

Desenați în perspectivă
Desenați obiecte sau scene ilustrate în perspectivă, mai repede și mai ușor ca niciodată. Alegeți dintr-o perspectivă de 1, 2 sau 3 puncte, desenați sau adăugați un grup existent de obiecte pe un plan de perspectivă partajat și mutați și editați obiecte în mod liber, fără a pierde perspectiva.

Spațiu flexibil de proiectare
Treceți de la idee la ieșire într-un timp record, cu noi fluxuri de lucru care vă permit să controlați paginile și materialele dvs.

Vizualizare multipage
Vizualizați, gestionați și editați toate activele digitale ale proiectului dvs. într-o singură vizualizare - un loc de joacă cu totul nou pentru creativitate! Mutați obiecte peste pagini în mod fluid, comparați proiectele unul lângă altul și deplasați liber paginile pentru a le aranja după cum doriți.

CorelDRAW este peste tot!
Spuneți adio de la constrângerile tehnologice și salut la o adevărată experiență pe mai multe platforme pe Windows, Mac, web, iPad și alte dispozitive mobile. Cu o nouă experiență de utilizare optimizată pentru atingere, CorelDRAW.app extinde ceea ce este posibil pe dispozitive mobile și tablete, iar o nouă aplicație iPad face ca proiectarea să fie și mai ușoară din mers.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com.

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: