Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Reimaginati modul in care lucrati cu Microsoft

Dispozitive cu Windows 11 Pro, combinate cu Microsoft 365, sunt concepute pentru stilul de lucru în regim hibrid
08 Mar 2023

In catalogul Verasys gasiti Windows 11 Pro si Microsoft 365, acesta combina tot ce e mai bun intr-un pachet accesibil! Lucrul impreuna este mai usor si acum mai accesibil

Protejeaza-ti angajatii impotriva programelor malware, a virusilor, a incercarilor de phishing, a linkurilor rau intentionate si mentine in siguranta datele esentiale pentru activitate.                
Obtine straturi de securitate puternica pentru dispozitive, date, identitati, aplicatii si cloud.

Optimizeaza arhitectura IT cu instrumente de gestionare a punctelor finale unificate, bazate pe cloud, inclusiv Microsoft Endpoint Manager, Azure Active Directory si Windows Autopilot. Seteaza la distanta si impune respectarea politicilor, gestioneaza aplicatii si identitati si implementeaza cu usurinta dispozitive pregatite pentru utilizare profesionala.

Depaseste obstacolele din calea colaborarii la distanta cu o singura solutie care include aplicatii de productivitate si pentru videoconferinte, partajare de fisiere si multe altele. Asigura-te ca angajatii au acces securizat la informatii si aplicatii profesionale esentiale, cu o solutie de colaborare unificata.

Pentru angajatii din domenii sau activitati cu date sensibile, PC-urile cu nucleu securizat sunt cele mai sigure dispozitive cu Windows si sunt dotate cu toate caracteristicile de securitate avansata ale Windows 11.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: