Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Securizeaza-ti infrastructura cloud cu Microsoft defender for Cloud

Solutie pentru managementul securitatii in cloud
21 Sep 2022

Verasys va propune Microsoft Defender pentru Cloud. Este o solutie pentru managementul securitatii in cloud (CSPM) si protectia sarcinii de lucru in cloud (CWP) care gaseste punctele slabe in configuratia dvs. cloud.

Când lucrati cu orice infrastructură cloud, configuratiiie greşite pot să cauzeze vulnerabilităti de securitate. Fie că vorbim de infrastructura clasică sau servicii de tip Paas, unele servicii pot fi configurate incomplete din punct de vedere securitate. Microsoft vine cu „Microsoft Cloud Defener for Cloud", un serviciu care îi face chiar şi pe cei mai neîncrezători în cloud-ul public să se întrebe „Oare infrastructura mea este mai sigură în cloud decat' in on-prem?" 

Microsoft Defender for Cloud

„Microsoft Defender for Cloud" este un instrument de management al securităţii infrastructurii cloud şi protejează împotriva amenintărilor exterioare. Acesta protejează sarcinile de lucru care rulează in Azure, hibride, dar şi din alte cloud-uri publice precum AWS sau Google.

De obicei, atunci când avem un scenariu în care un client doreşte să-şi migreze resursele către Azure, vrea să-şi migreze serviciile IaaS cum ar fi maşinile virtuale sau ar dori să-şi poată migra aplicaiiile sau bazele de date, ar putea migra şi în serviciiie Kubernetes. Există o varietate de proiecte pe care „Microsoft Defender for Goud" le poate securiza. 

„Microsoft Defender for Cloud" se integrează perfect cu oricare dintre serviciiie menţionate şi, pentru că este un produs intern de la Microsoft, dezvoltat în jurul ecosistemului Azure, avem un singur panou de control al securităţii de unde ne putem gestiona sau controla intreaga infrastructură IT. „Microsoft Defender pentru Cloud" este gratuit in primele 30 de zile. 

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: