Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Veeam Availability Suite v10 NAS Backup Solution

Obtineti viteza avansata de backup si recuperare indiferent de hardware
04 Sep 2020

Verasys va propune cresterea disponibilitati, portabilitatea si extensibilitatea datelor dvs. cu o noua varianta de solutii pentru siguranta datelor dvs.  - Veeam Availability Suite v10 NAS Backup Solution. Obtineti viteza avansata de backup si recuperare indiferent de hardware.

Gestionarea datelor nestructurate este un punct cheie pentru multe companii. Mulți utilizează dispozitive de stocare conectate la rețea (NAS) pentru a furniza infrastructura pentru a-și consolida fișierele audio, video, site-uri web, fișiere text și documente Office, deoarece oferă acces ușor, capacitate mare și cost relativ scăzut.

Securizarea acestor date este crucială, așadar oferiți clienților dvs. soluția de rezervă în care pot avea încredere - Backup NAS îmbunătățit în Veeam Availability Suite ™ v10.

Un nou standard pentru datele nestructurate
Veeam Availability Suite ™ v10 renunță la vechile reguli ale datelor nestructurate și stabilește noul standard în ceea ce privește capacitatea de backup NAS îmbunătățită.

Oferiți Veeam Availability Suite ™ v10 Enhanced NAS Backup și ajutați-vă clienții:

  • Faceți cunoștință cu acordurile de nivel de serviciu (SLA) cu viteză avansată a datelor și opțiuni de recuperare
  • Folosiți și extindeți investițiile actuale prin creșterea funcționalității dispozitivelor NAS
  • Restabiliți date atât la nivel granular, cât și la nivel cuprinzător, utilizând revenirea în timp a partajării

Backup-ul este esențial pentru fiabilitatea datelor unei companii, așadar oferiți clienților dvs. soluția care stabilește un nou standard în ceea ce privește viteza, fiabilitatea și flexibilitatea - Veeam Availability Suite ™ v10 Enhanced NAS Backup.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com.

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: