Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Veeam Backup for Salesforce

Eliminati riscul de a pierde datele si metadatele Salesforce cauzat de erorile umane
05 Dec 2023

Prin utilizarea solutiei Veeam Backup for Salesforce, disponibila in catalogul Verasys, puteti elimina riscul de a pierde datele si metadatele Salesforce. Aceasta pierdere poate fi cauzata de o serie de factori, inclusiv erorile umane, problemele de integrare si alte scenarii de pierdere a datelor.

Veeam Backup for Salesforce eliminti riscul de a pierde datele și metadatele Salesforce cauzat de erorile umane, a problemelor de integrare sau a altor scenarii de pierdere a datelor Salesforce.

Veeam Backup for Salesforce vă permite să fiti posesorul datelor, să eviți blocajele ce pot apărea din cauza arhivării și să vă implementezi mediul de backup oriunde doriti.

Care sunt avantajele?

Control complet: Implementeaza backup-ul pentru Salesforce oriunde doresti, separand strategic backup-ul de sursa pentru a evita blocarea acestuia si a spatiului de stocare.

Recuperare flexibila: Recupereaza exact ceea ce ai nevoie, cand si unde ai nevoie, cu optiuni inteligente de recuperare potrivite atat pentru un volum mare de date, cat si pentru un volum mai mic.

Copie de rezerva construita special: O solutie de backup Salesforce conceputa special pentru datele si metadatele acesteia, incluzand programarea granulara, backup aproape continuu si utilizarea eficienta a API-urilor de vanzari.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: