Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

WD Blue SN580 NVMe SSD

Creste productivitatea. Proiecteaza reclame fara efort.
15 May 2024

SSD-ul WD Blue SN580 NVMe cu PCIe Gen 4.0 pentru creatori și profesioniști.

Faci munca ușoară a fișierelor grele
Lansați aplicații, încărcați, editați și publicați conținut cu PCIe Gen 4.0, disponibil la viteze de până la 4.150 MB/s [modelele de 1TB și 2TB] și copii rapide de fișiere cu tehnologia nCache 4.0.


Conceput pentru creatorii de conținut și profesioniști;
SSD-ul WD Blue SN580 NVMe stimulează fluxurile de lucru creative, oferind răspuns al aplicațiilor pentru mai multe proiecte. Designul cu consum redus de energie prelungește durata de viață a bateriei, astfel încât să puteți continua să lucrați sau să creați atunci când vă aflați în zonă.

Ține lucrurile sub control
Monitorizați performanța, starea și actualizările SSD-ului WD Blue SN580 NVMe cu tabloul de bord Western Digital SSD(4).

Mișcare lină
Migrează fără efort datele către SSD-ul WD Blue SN580 NVMe cu software-ul Acronis.

Oferă-ți spațiu
Disponibil cu capacități de până la 2 TB de spațiu de stocare, există suficient spațiu pentru fișierele, documentele, videoclipurile și aplicațiile tale.

Nevoia de viteză
Simplifică lucrul cu fișierele grele cu tehnologia nCache 4.0 de la Western Digital, care permite copierea rapidă a fișierelor mari sau a activelor media – disponibilă cu viteze de citire de până la 4.150 MB/s.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala
va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: