Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. Aflați mai multe.

Windows Virtual Desktop

Libertatea si flexibilitatea de a construi, gestiona si implementa aplicatiile oriunde
18 Feb 2021

Libertatea si flexibilitatea de a construi, gestiona si implementa aplicatiile oriunde cu  Windows Virtual Desktop din catalogul Verasys International.

Utilizați limbile, cadrele și infrastructura preferate - chiar și propriul dvs. centru de date și cloud - pentru a rezolva provocări mari și mici. Cu ajutorul Azure, aveți tot ce aveți nevoie pentru a vă construi soluție excelente.

Ai încredere în cloud-ul tău
Obțineți securitate de la bază, susținută de o echipă de experți și conformitate proactivă de încredere de către întreprinderi, guverne și startup-uri.

Hibrid fără probleme
La fața locului, pe cloud - ne vom întâlni acolo unde vă aflați. Integrați și gestionați mediile dvs. cu instrumente și servicii concepute pentru cloud hibrid

Construiește în condițiile tale
Ai de ales. Cu un angajament pentru open source și asistență pentru toate limbile și cadrele, construiți cum doriți și implementați acolo unde doriți.

Fii pregătit pentru viitor
Inovația continuă de la Microsoft vă susține dezvoltarea astăzi și viziunile produselor pentru mâine.

Daca sunteti interesati sa primiti mai multe detalii despre produse si oferta promotionala va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe adresa: contact@verasys.com

Aveti nevoie de un consultant?

In cazul in care nu ati gasit produsele cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati !

Oferim Solutii si Servicii pentru proiectele IT&C.

Telefon: +4 073.555.0001
E-mail: